Jun 23

มะลิลูกรัก หนูเข้าเดือนที่เก้าแล้ว เลขเก้านั้นคนไทยเราถือว่าเป็นเลขมงคล เป็นการก้าวไปสู่สิ่งที่ดีข้างหน้า แม่นั้นตั้งปณิธานอยู่ในใจอยู่แล้วว่า จะเตรียมแต่สิ่งที่ดีที่งามทั้งในวันนี้และวันข้างหน้าให้หนู แม่ไม่ได้หมายถึงข้าวของเงินทองอะไรหรอกนะจ๊ะ แต่เป็นสุขภาพพลานามัยที่ดีและจิตใจที่งดงามของหนู สภาพแวดล้อม ผู้คนรอบข้าง การศึกษาที่ดี ความรักอันเปี่ยมล้นของพ่อและแม่ ทั้งหลายเหล่านี้นี่แหละจ้ะที่แม่คิดตระเตรียมไว้ให้ ซึ่งทำให้แม่เริ่มกังวลเล็กน้อย หลังจากที่พาหนูไปชั่งน้ำหนัก วัดส่วนสูง เมื่อคราวที่หนูครบ 8 เดือน

ลูกรักของแม่น้ำหนักขึ้นมาเพียง 100 กรัมเท่านั้นเองจากเมื่อเดือนก่อน (7.3 กก) ตำราว่าไว้ว่า หลังจากที่หนูเข้า 6 เดือนน้ำหนักจะขึ้นน้อยกว่าช่วง 6 เดือนแรกที่ขึ้นเดือนละเกือบกิโล อาจจะขึ้นแค่ 4-500 กรัมเท่านั้น แต่นี่ลูกแม่ขึ้นเดือนละ 100 กรัมมาตั้งแต่ครบ 6 เดือน สรุปว่าผ่านมาสองสามเดือน น้ำหนักหนูขึ้นแค่ 300 กรัมนิด ๆ เท่านั้นเอง ซึ่งทำให้แม่ต้องเริ่มคิดทบทวนแล้วว่าควรจะทำอย่างไรดี

แม่ลองถามคุณป้าว้ากเนอร์ (Mutterberatung) ที่ปรึกษาพ่อแม่ ที่แม่พาหนูไปชั่งน้ำหนักถึงเรื่องนี้ หลังจากที่คุณป้าเห็นหนูคลานไปทั่วห้อง เกาะยืนที่เก้าอี้ และไม่อยู่นิ่งตลอด 15 นาทีที่แม่นั่งคุยกับคุณป้า เธอเลยบอกแม่ว่าไม่แปลกใจเลยที่น้ำหนักไม่ขึ้น เพราะเข้าแปดเดือนเด็กทั่วไปโดยเฉลี่ยเพิ่งเริ่มนั่งและคืบ ยังไม่คลาน และเกาะยืนอย่างหนู ดังนั้นหนูจึงใช้พลังงานในแต่ละวันมากกว่า แม่เลยปรึกษาว่าแม่ควรเพิ่มมื้ออาหารเสริมของหนูเป็นสองมื้อดีหรือไม่ คุณป้าบอกว่าสามารถทำได้ แม่จึงเริ่มปฎิบัติการเพิ่มน้ำหนักของหนูทั้งเดือน

แล้วแม่ก็ยังได้สูตรเพิ่มน้ำหนักของแม่จุ๊ คุณแม่ของน้องเจด้า ที่ป้อนกล้วยและอโวคาโด้ทุกเช้า แม้ว่าอโวคาโด้จะราคาสูงไปหน่อย แต่หากจะช่วยให้หนูน้ำหนักเพิ่มขึ้นมาบ้าง แม่ก็อยากจะทดลองดู โดยปกติมะลิของแม่ไม่มีปัญหาในการกิน หนูชอบกิน ไม่ค่อยปฎิเสธอาหาร ทำให้การเพิ่มน้ำหนักนี้เป็นไปอย่างละม่อม หนูก็ดูท่าว่าจะมีความสุขกับการกินกล้วยในตอนเช้า และอาหารเสริมมื้อใหญ่ในตอนกลางวันและเย็น และมีนมแม่ควบคู่ไปด้วยอีก 4-5 มื้อ ผ่านไปหนึ่งเดือน แม่ก็พาหนูไปชั่งน้ำหนักตอนครบ 9 เดือน พอตัวเลขขึ้นที่ตาชั่ง แม่แทบจะกระโดดกอดคุณป้าว้ากเน่อร์ เพราะตัวเลขที่เห็นคือ 8.1 น้ำหนักของหนูขึ้นมา 800 กรัมแน่ะจ้ะ ทำให้น้ำหนักในกราฟของหนูตอนนี้กลับมาไต่เส้น 50% เหมือนเดิม หลังจากที่ตกไปอยู่ที่ 45% เมื่อเดือนที่แล้ว แต่ส่วนสูงของหนูก็ยังคงยาวมาก ๆ อย่างเคย  หลายคนทักว่าสงสัยหนูจะสูงเหมือนแม่แน่ ๆ แม่ก็ขอให้หนูแค่สูงเหมือนแม่ อย่าสูงเลยแม่นะจ๊ะ ผู้หญิงสูงบางทีก็ใช้ชีวิตลำบากไปนิด

เดือนนี้หนูเริ่มคล่องแคล่วในการเกาะยืน และซ่าส์ปล่อยมือหลายครั้ง ภาษาไทยโบราณเรียกว่า “ตั้งไข่” เรื่องพวกนี้หนูเริ่มของหนูเอง ส่วนแม่ก็นั่งมองอย่างลุ้นในทุก ๆ วัน แม่ไม่ได้ซื้อรถหัดเดิน หรือเครื่องเล่นที่จะช่วยให้หนูฝึกเดิน แม่อยากให้ทุกอย่างเป็นไปอย่างค่อยเป็นค่อยไป ให้หนูเริ่มเองตามธรรมชาติ ดังนั้นแม่จึงได้ตื่นเต้นอีกครั้งเมื่อหนูดึงตัวเองขึ้นยืน และค่อย ๆ เกาะเดินไปตามขอบโต๊ะบ้าง ขอบเตียงบ้าง ขอบรั้วในคอกกั้นของหนูบ้าง แต่หนูคงเห็นว่าการคลานมันเร็วกว่ามาก หนูจึงได้เดินแค่สองสามก้าว แล้วก็ทิ้งตัวลงคลานปรู๊ดปร๊าดอย่างเดิม แม่ก็ตามใจหนูจ้ะ หนูอยากเดินวันไหน หนูคงเริ่มของหนูเอง

แม้ว่าหนูจะยืนได้มั่นคงแต่พอหนูเริ่มเกาะแล้วก้าวขาเดิน บางทีตัวหนูก็สั่น ๆ หนูยังกะน้ำหนักได้ไม่ดีนัก ก็มีล้มบ้าง เอียงบ้าง แม่เองตั้งใจไว้ว่าจะเลี้ยงหนูแบบที่ให้หนูได้ทดลองเรียนรู้โลกเอง การเจ็บตัวเป็นส่วนหนึ่งในนั้นจ้ะ ดังนั้นเมื่อหนูล้มก้นกระแทกบ้าง หัวโขกพื้นบ้าง หงายหลังตึงบ้าง ถ้ามันเล็กน้อย แม่ก็จะไม่ได้สนใจ หนูเองก็ไม่ได้สนใจ แต่ถ้ามันเจ็บนิดหน่อย หนูจะร้องไห้จ้าเสียทีนึงแล้วหันมามองแม่ แม่ก็ยิ้มให้หนูพร้อมทั้งปลอบหนูว่า “ไม่เป็นไรจ้ะลูก เดี๋ยวก็หายเจ็บ เดี๋ยวหนูก็ทำได้” แล้วแม่ก็จะสะกดตัวเองไม่ให้เดินไปกอดหนู เพราะแม่ไม่อยากให้หนูเอาสาระกับเรื่องเจ็บเล็ก ๆ น้อย ๆ พวกนี้น่ะจ้ะ

แต่ถ้าหนูเจ็บมาก หนูจะกรีดร้องบอกแม่ เป็นการร้องที่ไม่ใช่ร้องเพราะตกใจ แต่เป็นการร้องเพราะเจ็บปวด แม่ก็จะไม่รีรอที่จะพุ่งไปอุ้มหนูขึ้นมากอด ปลอบประโลม จูบไปที่แผลของหนู แม่อยากให้หนูรู้ว่า แม่จะอยู่เคียงข้างหนูทั้งในวันที่หนูบาดเจ็บเมื่อยังเล็ก และเจ็บป่วยไม่สบายกายหรือปวดหัวใจเมื่อเติบใหญ่ แต่หนูต้องแยกแยะให้ได้ว่า เรื่องไหนที่เล็กน้อย และเรื่องไหนที่หนูต้องการกำลังใจ

หลายครั้งที่แม่ถูกค่อนขอดว่า เลี้ยงหนูแบบทิ้งขว้าง ปล่อยให้หนูล้มบ่อยเกินไป ซึ่งส่วนใหญ่จะเป็นเสียงจากทางฝั่งของแม่ ส่วนฝั่งของพ่อก็จะพูดเปรย ๆ ว่าแม่เลี้ยงดูหนูแบบประคบประหงมเกินไป ซึ่งเป็นหน้าที่ของแม่เองที่ต้องหาตรงกลางให้เจอระหว่างสองวัฒนธรรม ที่มีความคิดในการเลี้ยงดูทารกที่ต่างกันมาก ๆ แม่นั้นอยากให้หนูเป็นเด็กที่กล้าที่จะทดลอง เข้มแข็ง แต่อยู่ในขอบเขตของความปลอดภัยเป็นหลัก ซึ่งแม่ก็หวังว่าสิ่งที่แม่ทำนั้นจะสร้างหนูให้เป็นเด็กที่ไม่กลัวกับการเรียนรู้ และเริ่มต้นอะไรใหม่ ๆ จ้ะ

เข้าเดือนนี้ หนูเรียกแม่เป็นแล้วนะจ๊ะ เดือนที่แล้วหนูเรียกพ่อว่า ปะปา ปาปา ป๊าป่า แต่เดือนนี้หนูก็เพิ่มคำว่า ม้าหม่า มามา เข้ามาด้วย เรื่องที่ตลกก็คือ เวลาหนูไม่พอใจ เช่นตอนพ่อแกล้งกอดรัดหนูแน่น ๆ หนูจะตะโกนว่า ม้ามา!! แต่ถ้าตอนที่หนูกำลังมีความสุข หนูจะทำหน้าพริ้ม ๆ แล้วพูดว่า ป๊าปา แต่หนูก็ทำแบบนี้อยู่แค่สองอาทิตย์เท่านั้น จากนั้นหนูก็เริ่มพูดคำใหม่ว่า แม่ แม่ แม่ ชัดแจ๋วเชียวจ้ะ แม่ล่ะชื่นใจนักเชียว

อีกเรื่องที่แม่สบายใจก็คือ เมื่อหนูครบเก้าเดือน ฟันที่สามที่เป็นฟันบนของหนูก็ขึ้นเสียที แม่นับวันรอก็เพราะว่า หนูมีฟันสองซี่แรกตั้งแต่เดือนที่สามและสี่ แล้วก็ทิ้งช่วงเสียนานมาก แต่ก็น่าแปลกที่ฟันของหนูขึ้นทีละซี่ ไม่ใช่ทีละสองซี่เหมือนเด็กอื่น โชคยังดีที่ว่าเวลาที่หนูฟันขึ้นหนูไม่ได้ตื่นหลาย ๆ รอบในตอนกลางคืนอย่างที่เด็กอื่นเป็นกัน หรือไม่ได้แสดงอาการทรมานเพราะปวดเหงือกปวดฟัน แม่จึงไม่มีปัญหาอะไรนักที่ฟันหนูจะขึ้นทีละซี่

ตั้งแต่เดือนที่แล้ว แม่กับพ่อตกลงกันว่า ในวันหยุดเสาร์อาทิตย์ เราจะแบ่งหน้าที่กัน โดยให้วันใดวันนึงเป็นวัน “พื้นที่ส่วนตัว” ของแต่ละคน แม่เลือกวันเสาร์ ส่วนวันอาทิตย์เป็นของพ่อ ดังนั้นวันเสาร์แม่จะสามารถนอนตื่นสาย ๆ อ่านหนังสือทั้งวัน หรือออกไปช็อปปิ้งเป็นเวลาสั้น ๆ ที่เมืองใกล้ ๆ บ้าน พอถึงเวลาหนูต้องกินนม พ่อก็จะพาหนูมากินนมแม่เสร็จแล้วก็รับหนูกลับไปดูแลต่อ ทำให้แม่ได้รู้สึกพักผ่อนจริง ๆ

แม่ขอบคุณพ่อของหนู ที่ให้ความสำคัญกับเรื่องเวลาและพื้นที่ส่วนตัวของแม่ ตั้งแต่คลอดหนู เวลาเกือบทั้งหมดของแม่ 24 ชั่วโมงต่อวัน ก็มุ่งตรงไปที่หนูอย่างเดียวจ้ะ แต่เมื่อหนูเริ่มปรับตัวเข้ากับโลกใบใหม่นี้ได้แล้ว เริ่มกินอาหารเสริม ไม่ต้องพึงนมแม่ทั้งวัน  ก็ถึงเวลาที่แม่จะค่อย ๆ ดึงพื้นที่ส่วนตัวของแม่กลับมาบ้าง แม้จะไม่ได้ทั้งหมด แต่ก็ไม่ใช่ว่าจะต้องทิ้งพื้นที่ตรงนี้ไป ทั้งพ่อและแม่เราต้องการพื้นที่ส่วนตัวทั้งคู่จ้ะ เพราะนั่นทำให้ชีวิตคู่ของเราไม่รู้สึกว่าถูกมัดตรึงติดกันไว้สองคนตลอดเวลา อิสระภาพนั้นคือส่วนสำคัญของมนุษย์ แม้ว่ามนุษย์สองคนจะทำสัญญาใจตกลงใช้ชีวิตคู่กันแล้วก็ตาม ไว้หนูโตอีกหน่อย แม่จะอธิบายเรื่องพื้นที่ส่วนตัวนี้ให้ฟังนะจ๊ะ เพราะหนูเองก็ต้องการมันเช่นกันจ้ะ

รักรอยยิ้มโชว์ฟันสามซี่ของหนูที่สุด
แม่เองจ้ะ

8to9

22 Responses to “8 ถึง 9 ทำน้ำหนัก / เจ็บตัว”

 1. คนข้างบ้าน Says:

  อาโวคาโด่ คืออะไรคับ

 2. Thanida Says:

  มะลิที่รัก

  ป้าเตยชอบตามอ่าน เวลาแม่มดของหนูเขียนจดหมายถึงหนูที่สุดเลย เพราะเหมือนป้าได้ร่วมรับรู้และดูมะลิเติบโตไปพร้อมกับการวางแผนในชีวิตของหนูผ่านแม่มดที่แสนดี. จนป้ารู้สึกว่า เหมือนแม่มดของมะลิจะมีการเตรียมความพร้อมในการมีหนูมะลิมาเนิ่นนาน จึงวางแผนชีวิตให้หนูได้เยี่ยมยอดจริงๆ.

  ป้าเตยผู้เฝ้ามองมะลิเติบโตเป็นสาวน้อยน่ารัก

 3. ป้าต้อม .... Says:

  บอกได้เลยว่า ตั้งแต่เกิดมา ไม่เคยเห็นใครมีความเป็นแม่ได้สมบูรณ์แบบเท่าน้องมดคนนี้เลย ยิ่งมีโอกาสได้ไปเห็นตอนแม่มด เฝ้าคอยดูแลทะนุถนอมเช็ดตัวให้ลูก จนกว่าความร้อนของลูกจะลดลง เป็นภาพที่เห็นแล้วมีความสุขที่สุด ขอนับถือ และ ชื่นชม ในความเป็นแม่ที่น่าเอาเป็นแบบอย่างที่สุด

  รักแม่มด และ นู๋มะลินะคะ ;)

 4. ลุงอเล็กซ์ Says:

  (ขออนุญาตเลียนแบบคุณThanida เพราะเห็นว่า น่ารักดีที่จะเพิ่มหรือเป็นส่วนหนึ่งให้หลานมะลิอ่านเพิ่มจากที่แม่เขียนไว้)

  มะลิหลานรัก

  ลุงก็เป็นคนหนึ่งที่รู้จักกับแม่หนูมาไม่นาน แต่ยืนยันได้ว่า แม่หนูรักและเอาใจใส่เลี้ยงหนูเป็นอย่างดี รวมทั้งพ่อหนูก็คอยช่วยเหลือในยามที่แม่หนูต้องการตลอดเวลา ขอให้หนูรู้ไว้ว่า ทั้งแม่และพ่อหนูรักและให้แต่สิ่งที่ดีๆแก่หนู เพื่อให้โตขึ้นเป็นเด็กที่มีสุขภาพดี มีจิตใจงดงาม หากหนูอ่านถึงตอนนี้ ขอให้ตอบแทนทั้งแม่และพ่อ ด้วยจูบอันงามๆให้แม่และพ่อด้วยน่ะจ๊ะ

  รักหลานจ๊ะ
  ลุงอเล็กซ์

 5. จี Says:

  ชอบมากเลยค่ะพี่มด น่ารักที่สุดเลย ^^ พี่มดเลี้ยงลูกเก่งจริงๆคะ

 6. pittsburghpitts Says:

  replica omega
  replica omega
  fake omega

  Fake Omega De Ville Ladymatic Omega Co-Axial 34 mm – Red gold on red gold – 425.65.34.20.55.003 – $202.00 : replica omega watches, fakewatchesomega.com

  #sddm
  { margin: 0 auto;
  padding: 0;
  z-index: 30;
  background-color:#F4F4F4;
  width: 80px;
  height:23px;
  float: right;
  margin-right: 70px;}

  #sddm li
  { margin: 0;
  padding: 0;
  list-style: none;
  float: left;
  font: bold 12px arial}

  #sddm li a
  { display: block;
  margin: 0 1px 0 0;
  padding: 4px 10px;
  width: 60px;
  background: #EAEAE8;
  color: #666;
  text-align: center;
  text-decoration: none}

  #sddm li a:hover
  { background: #49A3FF}

  #sddm div
  { position: absolute;
  visibility: hidden;
  margin: 0;
  padding: 0;
  background: #EAEBD8;
  border: 1px solid #5970B2}

  #sddm div a
  { position: relative;
  display: block;
  margin: 0;
  padding: 5px 10px;
  width: auto;
  white-space: nowrap;
  text-align: left;
  text-decoration: none;
  background: #EAEBD8;
  color: #2875DE;
  font: 12px arial}

  #sddm div a:hover
  { background: #49A3FF;
  color: #FFF}

  Language


  Deutsch


  Français


  Italiano


  Español


  Português


  日本語


  Russian


  Arabic


  Norwegian


  Swedish


  Danish


  Nederlands


  Finland


  Ireland


  English

  Wholesale
  Shipping Info
  Payment Methods
  Contact Us

  Welcome
  GUEST, PLEASE Sign In
  or Register

  Shopping Bag:&nbsp&nbsp(Your cart is empty)

  Home
  Basel 2013
  Omega seamaster
  Omega speedmaster
  Omega de-ville
  Omega specialities

  Omega Seamaster
  Omega De Ville

  seamaster aqua-terra-150-m
  seamaster diver-300-m
  seamaster planet-ocean-600-m
  seamaster ploprof-1200-m

  speedmaster broad-arrow
  speedmaster date-day-date
  speedmaster hb-sia
  speedmaster moonwatch
  speedmaster racing
  speedmaster speedmaster57

  de ville chronoscope
  de ville hourvision
  de ville ladymatic
  de ville prestige
  de ville tourbillon

  Omega olympic collection
  Omega museum

  Currencies

  US Dollar
  CNY
  Euro
  GB Pound
  Canadian Dollar
  Australian Dollar
  Jappen Yen
  Norske Krone
  Swedish Krone
  Danish Krone

  Categories

  Omega Basel
  Omega constellation
  Omega de-ville
  Omega chronoscope
  Omega hour-vision
  Omega ladymatic
  Omega prestige
  Omega tourbillon
  Omega seamaster
  Omega specialities
  Omega speedmaster

  Featured – more
  Fake Omega Constellation Quartz 24 mm – steel – 123.10.24.60.02.001$4,611.00  $193.00Save: 96% offFake Omega Seamaster Diver 300 M Co-Axial 41 mm – steel – 212.30.41.20.03.001$3,419.00  $196.00Save: 94% offFake Omega De Ville Ladymatic Omega Co-Axial 34 mm – leather strap – 425.37.34.20.57.002$5,157.00  $242.00Save: 95% offFake Omega De Ville Prestige Quartz 22 mm – Steel – yellow gold on Steel – yellow gold – 413.25.22.60.08.001$7,361.00  $213.00Save: 97% off

  Home :: 
  Omega de-ville :: 
  Omega ladymatic :: 
  Fake Omega De Ville Ladymatic Omega Co-Axial 34 mm – Red gold on red gold – 425.65.34.20.55.003

  Fake Omega De Ville Ladymatic Omega Co-Axial 34 mm – Red gold on red gold – 425.65.34.20.55.003

  .jqzoom{

  float:left;

  position:relative;

  padding:0px;

  cursor:pointer;
  width:301px;
  height:412px;
  }”

  $6,198.00  $202.00Save: 97% off

  Add to Cart:

  Product Description

  Red gold on red gold
  425.65.34.20.55.003

  Overview
  Specifications
  movement

  Description
  The OMEGA Ladymatic is a mesmerizing blend of extraordinary design and truly innovative watchmaking. It was crafted for the woman who cares as much about the technology in her timepiece as she does its appearance. This OMEGA Ladymatic features a white mother-of-pearl dial marked with diamond-set indexes and decorated in a supernova pattern with a date window at the 3 o’clock position. The exquisite dial is visible through a scratch-resistant sapphire crystal. The bezel, covered with diamonds arranged in a snow-set pattern, is mounted on a 34 mm 18K red gold case on an 18K red gold bracelet. A wave-patterned gold ring set with diamonds and a white ceramic inner casebody decorates the side of the case. The transparent caseback makes it possible to view the OMEGA Co-Axial calibre 8521 movement within.
  Read more
  close

  Features

  ChronometerLabel given to a watch which has undergone precision tests and received a certificate from an official body (COSC).
  DateThe day of the month, displayed in a window on a watch dial typically at the 3 o’clock or 6 o’clock position.
  DiamondsThe hardest, most luminous precious stone whose value is calculated according to the 4C criteria: Cut – Carat – Clarity – Color.
  Screw-in crownSelf-locking crown, screwed into the tube of the case, used for highly water resistant divers’ watches.
  Transparent case backA transparent case back – frequently made of sapphire – makes it possible to see the movement inside the watch.

  technical data

  CrystalDomed scratch-resistant sapphire crystal with anti-reflective treatment on both sides
  CaseRed gold
  DialWhite mother-of-pearl with diamonds
  Water resistance10 bar (100 metres / 330 feet)
  SizeCase Diameter: 34 mm

  Related Products

  Fake Omega De Ville Ladymatic Omega Co-Axial 34 mm – leather strap – 425.32.34.20.57.001

  Fake Omega De Ville Ladymatic Omega Co-Axial 34 mm – Yellow gold on yellow gold – 425.65.34.20.55.002

  Fake Omega De Ville Ladymatic Omega Co-Axial 34 mm – Red gold on leather strap – 425.68.34.20.63.001

  Fake Omega De Ville Ladymatic Omega Co-Axial 34 mm – leather strap – 425.37.34.20.57.001

  Home
     Shipping
     Wholesale
     Order Tracking
     Coupons
     Payment Methods
     Contact Us

  OMEGA WATCHES   
  OMEGA IMITATE   
  OMEGA LADIES WATCHES   
  OMEGA 2012   
  OMEGA MEN’S WATCHES   
  OMEGA HIGH IMITATE  


  Copyright © 2012 All Rights Reserved.

  omega watches
  omega sports
  omega blog omega About fakewatchesomega.com blog

 7. pittsburghpitts Says:

  omega seamaster
  | omega watches replica
  | omega watches outlet on sale

  Copy Omega Seamaster Diver ETNZ LIMITED EDITION 300 M Co-Axial Chronograph 44 mm – rubber strap – 212.32.44.50.01.001 – $178.00 : replica omega watches, omegafakewatches.com

  language:

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

  Wholesale
  Shipping Info
  Payment Methods
  Contact Us

  Welcome
  GUEST, PLEASE Sign In
  or Register

  Shopping Bag:&nbsp&nbsp(Your cart is empty)

  Home
  Basel 2013
  Omega seamaster
  Omega speedmaster
  Omega de-ville
  Omega specialities

  Omega Seamaster
  Omega De Ville

  seamaster aqua-terra-150-m
  seamaster diver-300-m
  seamaster planet-ocean-600-m
  seamaster ploprof-1200-m

  speedmaster broad-arrow
  speedmaster date-day-date
  speedmaster hb-sia
  speedmaster moonwatch
  speedmaster racing
  speedmaster speedmaster57

  de ville chronoscope
  de ville hourvision
  de ville ladymatic
  de ville prestige
  de ville tourbillon

  Omega olympic collection
  Omega museum

  Currencies

  US Dollar
  CNY
  Euro
  GB Pound
  Canadian Dollar
  Australian Dollar
  Jappen Yen
  Norske Krone
  Swedish Krone
  Danish Krone

  Categories

  Omega Basel
  omega de-ville
  omega seamaster
  Omega constellation
  Omega de-ville
  Omega seamaster
  Omega specialities
  Omega speedmaster

  Featured – more
  Copy Omega Constellation Omega Co-Axial 31 mm – White gold on white gold – 123.55.31.20.55.009$6,801.00  $257.00Save: 96% offCopy Omega De Ville Ladymatic Omega Co-Axial 34 mm – steel – 425.35.34.20.60.001$12,754.00  $259.00Save: 98% offCopy Omega Seamaster Aqua Terra 150 M Omega Co-Axial 34 mm – Yellow gold on leather strap – 231.53.34.20.01.001$6,326.00  $168.00Save: 97% offCopy Omega De Ville Ladymatic Omega Co-Axial 34 mm – Red gold on leather strap – 425.63.34.20.63.001$10,183.00  $243.00Save: 98% off

  Home :: 
  Omega Basel :: 
  omega seamaster :: 
  Copy Omega Seamaster Diver ETNZ LIMITED EDITION 300 M Co-Axial Chronograph 44 mm – rubber strap – 212.32.44.50.01.001

  Copy Omega Seamaster Diver ETNZ LIMITED EDITION 300 M Co-Axial Chronograph 44 mm – rubber strap – 212.32.44.50.01.001

  .jqzoom{

  float:left;

  position:relative;

  padding:0px;

  cursor:pointer;
  width:301px;
  height:375px;
  }”

  $9,895.00  $178.00Save: 98% off

  Add to Cart:

  Product Description

  Steel on rubber strap
  212.32.44.50.01.001

  Overview
  Specifications
  movement


  Description
  OMEGA has long supported the able yachtsmen of Emirates Team New Zealand and the Seamaster Diver ETNZ Limited Edition boldly celebrates ETNZ’s campaign to claim sailing’s greatest trophy, the America’s Cup, in San Francisco in 2013. This chronograph features a matt black dial with a red five-minute countdown tracker on the 30-minute recorder at 3 o’clock, a 12-hour recorder at 6 o’clock and a small seconds dial at 9 o’clock. The matt black ceramic unidirectional rotating bezel is mounted on a 44 mm stainless steel case with a helium-escape valve and an integrated date corrector at 10 o’clock. The watch is presented on a black rubber strap and comes with a stainless steel bracelet. This wristwatch, of which only 2,013 pieces will be produced, is equiped with the OMEGA Co-Axial calibre 3330.
  Read more
  close

  Features

  ChronographComplicated watch with a function for measuring short time periods in addition to its function for permanently displaying hours, minutes and seconds.
  ChronometerLabel given to a watch which has undergone precision tests and received a certificate from an official body (COSC).
  DateThe day of the month, displayed in a window on a watch dial typically at the 3 o’clock or 6 o’clock position.
  Helium escape valveDecompression system which allows helium to escape from inside the watch when the watch is worn for professional use in pressure chambers. (Long-term underwater work, crude oil exploration, etc.)
  Limited editionA series of watches whose production run is determined in advance of production and limited to a set number.
  Screw-in crownSelf-locking crown, screwed into the tube of the case, used for highly water resistant divers’ watches.
  Unidirectional rotating bezelA bezel which turns in only one direction. Particularly useful for divers who cannot accidentally rotate it in the wrong direction, which could cause them to miscalculate their dive times. A rotating bezel makes it easy to measure elapsed time.
  Regatta timingA watch function which allows the easy reading of the critical regatta time intervals at glance.

  technical data

  CrystalDomed scratch-resistant sapphire crystal with anti-reflective treatment on both sides
  CaseSteel
  DialBlack
  Water resistance30 bars (300 metres / 1000 feet)
  SizeCase Diameter: 44 mm

  movement
  Caliber: Omega 3330
  Self-winding chronograph with column-wheel mechanism and Co-Axial Escapement for greater precision, stability and durability of the movement. Free sprung-balance equipped with Si14 silicon balance spring. Officially certified chronometer.
  Power reserve: 52 hours

  Related Products

  Copy Omega Seamaster Planet Ocean 600 M Omega Co-Axial 37.5 mm – Red gold on leather strap – 232.63.38.20.01.001

  Copy Omega Seamaster Diver ETNZ LIMITED EDITION 300 M Co-Axial Chronograph 44 mm – rubber strap – 212.32.44.50.01.001

  Copy Omega Seamaster Planet Ocean 600 M Omega Co-axial GMT 43.5 mm – steel – 232.30.44.22.03.001

  Copy Omega Seamaster Diver 300 M Co-Axial Chronograph 44 mm – steel – 212.30.44.50.03.001

  Home
     Shipping
     Wholesale
     Order Tracking
     Coupons
     Payment Methods
     Contact Us

  OMEGA WATCHES   
  OMEGA IMITATE   
  OMEGA LADIES WATCHES   
  OMEGA 2012   
  OMEGA MEN’S WATCHES   
  OMEGA HIGH IMITATE  


  Copyright © 2012 All Rights Reserved.

  omega basel watches sale
  omega basel world
  seamaster blog seamaster About omegafakewatches.com blog

 8. pittsburghpitts Says:

  canada goose jackets for women
  canada goose jackets
  canada goose jackets sale

  Canada Goose Montebello Parka : , canadagooseonlineshop.com

  language:

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

  Wholesale
  Shipping Info
  Payment Methods
  Contact Us

  Welcome
  GUEST, PLEASE Sign In
  or Register

  Shopping Bag:&nbsp&nbsp(Your cart is empty)

  Home
  Canada Goose Banff Parka
  Canada Goose Brittania Parka
  Canada Goose Citadel Parka

  Currencies

  US Dollar
  CNY
  Euro
  GB Pound
  Canadian Dollar
  Australian Dollar
  Jappen Yen
  Norske Krone
  Swedish Krone
  Danish Krone

  Categories

  Canada Goose Banff Parka ->
  Canada Goose Boobcat Hoody ->
  Canada Goose Brittania Parka ->
  Canada Goose Bunny Bunting ->
  Canada Goose Camp Hooded Jacket ->
  Canada Goose Camp Hoody ->
  Canada Goose Chateau Parka ->
  Canada Goose Chilliwack Bomber ->
  Canada Goose Citadel Parka ->
  Canada Goose Constable Parka ->
  Canada Goose Expedition Parka ->
  Canada Goose Freestyle Vest ->
  Canada Goose Gryzzly Snowsuit ->
  Canada Goose Heli-arctic Parka ->
  Canada Goose Hybridge Hoody ->
  Canada Goose Hybridge Jacket ->
  Canada Goose Hybridge Lite Jacket ->
  Canada Goose Hybridge Vest ->
  Canada Goose Kensington Parka ->
  Canada Goose Langford Parka ->
  Canada Goose Lodge Hoody ->
  Canada Goose Lodge Vest ->
  Canada Goose Montebello Parka ->
  Canada Goose Mountaineer Jacket ->
  Canada Goose Ontario Parka ->
  Canada Goose Snow Mantra Parka ->
  Canada Goose Solaris Parka ->
  Canada Goose Trillium Parka ->
  Canada Goose Vanier Vest ->
  Canada Goose Victoria Parka ->
  Canada Goose Whistler Parka ->

  Featured – more
  Canada Goose Women Kensington Parka Brown$451.00  $325.00Save: 28% offCanada Goose Men Lodge Hoody Deep Blue$426.00  $291.00Save: 32% offCanada Goose Women Hybridge Hoody Black$376.00  $276.00Save: 27% offCanada Goose Men Hybridge Jacket Red$421.00  $286.00Save: 32% off

  Specials – more
  Canada Goose Men Banff Parka Brown$415.00  $299.00Save: 28% offCanada Goose Men Banff Parka Gray$415.00  $299.00Save: 28% offCanada Goose Kids Boobcat Hoody Black$330.00  $230.00Save: 30% off

  Home :: 
  Canada Goose Montebello Parka ->

  Canada Goose Montebello Parka ->

  Displaying 1 to 10 (of 10 products)
   

  Canada Goose Women Montebello Parka BlackA new addition to the Canada Goose collection,…$409.00  $283.00Save: 31% off… more info
  Canada Goose Women Montebello Parka BlueA new addition to the Canada Goose collection,…$453.00  $283.00Save: 38% off… more info
  Canada Goose Women Montebello Parka BrownA new addition to the Canada Goose collection,…$409.00  $283.00Save: 31% off… more info
  Canada Goose Women Montebello Parka GrayA new addition to the Canada Goose collection,…$409.00  $283.00Save: 31% off… more info
  Canada Goose Women Montebello Parka NavyA new addition to the Canada Goose collection,…$453.00  $283.00Save: 38% off… more info
  Canada Goose Women Montebello Parka PurpleA new addition to the Canada Goose collection,…$409.00  $283.00Save: 31% off… more info
  Canada Goose Women Montebello Parka RedA new addition to the Canada Goose collection,…$409.00  $283.00Save: 31% off… more info
  Canada Goose Women Montebello Parka RoseA new addition to the Canada Goose collection,…$409.00  $283.00Save: 31% off… more info
  Canada Goose Women Montebello Parka Summit PinkA new addition to the Canada Goose collection,…$409.00  $283.00Save: 31% off… more info
  Canada Goose Women Montebello Parka WhiteA new addition to the Canada Goose collection,…$409.00  $283.00Save: 31% off… more info

  Displaying 1 to 10 (of 10 products)
   

  New Products For August – Canada Goose Montebello Parka ->Canada Goose Women Montebello Parka Navy$453.00  $283.00Save: 38% off
  Canada Goose Women Montebello Parka Purple$409.00  $283.00Save: 31% off
  Canada Goose Women Montebello Parka Rose$409.00  $283.00Save: 31% off
  Canada Goose Women Montebello Parka Blue$453.00  $283.00Save: 38% off
  Canada Goose Women Montebello Parka Summit Pink$409.00  $283.00Save: 31% off
  Canada Goose Women Montebello Parka Red$409.00  $283.00Save: 31% off
  Canada Goose Women Montebello Parka White$409.00  $283.00Save: 31% off
  Canada Goose Women Montebello Parka Gray$409.00  $283.00Save: 31% off
  Canada Goose Women Montebello Parka Brown$409.00  $283.00Save: 31% off
  Canada Goose Women Montebello Parka Black$409.00  $283.00Save: 31% off

  Canada Goose Women Montebello Parka White$409.00  $223.00Save: 45% off
  Canada Goose Women Montebello Parka Blue$453.00  $223.00Save: 51% off
  Canada Goose Women Montebello Parka Brown$409.00  $223.00Save: 45% off
  Canada Goose Women Montebello Parka Red$409.00  $223.00Save: 45% off
  Canada Goose Women Montebello Parka Summit Pink$409.00  $223.00Save: 45% off
  Canada Goose Women Montebello Parka Navy$453.00  $223.00Save: 51% off
  Canada Goose Women Montebello Parka Rose$409.00  $223.00Save: 45% off
  Canada Goose Women Montebello Parka Gray$409.00  $223.00Save: 45% off
  Canada Goose Women Montebello Parka Black$409.00  $223.00Save: 45% off

  Home
     Shipping
     Wholesale
     Order Tracking
     Coupons
     Payment Methods
     Contact Us

  canada goose   
  canada goose jackets   
  canada goose parka   
  canada goose outlet   
  Canada Goose Accessories   


  Copyright © 2012 All Rights Reserved.

  canada goose parka outlet
  canada goose sale
  women blog women About canadagoosejackets.org blog

 9. pittsburghpitts Says:

  pandora jewelry
  pandora
  pandora jewelry

  Pandora Murano Glass Beads Blue 925 Sterling silver 49001 – $31.00 : cheap pandora Jewelry, pandorajewleryonsale.com

  language:

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

  Payment | 
  Shipping & Returns  | 
  Wholesale | 
  Contact Us

  Welcome!
  Sign In
  or Register

  Your cart is empty

  Home
  Pandora Crystal Charms
  Pandora Earring
  Pandora Love Rings

  Currencies

  US Dollar
  CNY
  Euro
  GB Pound
  Canadian Dollar
  Australian Dollar
  Jappen Yen
  Norske Krone
  Swedish Krone
  Danish Krone

  Categories

  New Pandora Jewelry Outlet
  Pandora Alphabet Charms
  Pandora Beads
  Pandora Bracelet
  Pandora Bracelets
  Pandora Charms
  Pandora Charms Beads
  Pandora Clip Charms
  Pandora Crystal Beads
  Pandora Crystal Charms
  Pandora Dangle Charms
  Pandora Earring
  Pandora Earrings
  Pandora Enamel Beads
  Pandora Enamel Charm
  Pandora Enamel Charms
  Pandora gold & silver charms
  Pandora Gold Charms
  Pandora Heart Charms
  Pandora Love Rings
  Pandora Murano Glass Beads
  Pandora Necklace And Bracelets
  Pandora Pendant
  Pandora Rings
  Pandora Silver Charms
  Pandora Thread Charms
  Pandora Wood Beads

  Featured –   [more]
  Pandora Thread Beads Love 925 Sterling silver LW155$122.00  $40.00Save: 67% offPandora Jewelry Sale Gold Beads Diamond Pendant GP024$144.00  $32.00Save: 78% offPandora Black Friday 925 Silver Clip Charms with Safety Chain SF001$199.00  $39.00Save: 80% off

  <div id ="pic"

  Home :: 
  Pandora Murano Glass Beads :: 
  Pandora Murano Glass Beads Blue 925 Sterling silver 49001

  .jqzoom{

  float:left;

  position:relative;

  padding:0px;

  cursor:pointer;
  width:301px;
  height:300px;
  }

  Pandora Murano Glass Beads Blue 925 Sterling silver 49001

  $99.00  $31.00Save: 69% off

  Add to Cart:

  Brand:Pandora
  Material:925 Silver
  Style:Pandora Murano Glass Beads
  Size: 8*14 mm

  Related Products

  Pandora Murano Glass Beads Colorful 925 Sterling silver 47196

  Pandora Murano Glass Beads White and Black 925 Sterling silver 46009-1

  Pandora Murano Glass Beads Blue 925 Sterling silver 47270

  Pandora Silver Murano Glass Bead Light Blue White Wave

  Home
     Shipping
     Wholesale
     Order Tracking
     Coupons
     Payment Methods
     Contact Us

  New Pandora Jewelry Outlet  
  Pandora Alphabet Charms   
  Pandora gold & silver charms   
  Pandora Necklace And Bracelets   
  Pandora Wood Beads   


  Copyright © 2012-2013 All Rights Reserved.

  pandora discount
  pandora bracelets
  as a result of popularity these enjoy approximately but in the way countries loose precisely what is legitimately their tax revenue.However, from marlboro smokers view, they at the moment are cheap for them to afford have fun with these world-wide brands.A estimated 100 % revenue burning to governing bodies stood within US$ 33 billions.There are the key reason why cigarettes inexpensive or not really do not differ it doesn’t matter their beginning.If you will find something which doesnt enjoy Eastern Western european cigarettes, oahu is the shipping period they decide to use to arrive pictures door.Usually they can be shipped as a result of registered mailbox which can take about 2-3 weeks to get to you throughout USA.Having said that, this seriously isn’t quite an improvement to some sort of cigarette enthusiast that smokes regularly because she / he always comes with the options to shop for in greater part which however works in his / her favor.Moreover, have people tasted low cost menthol plus Marlboro stated in Eastern Western world yet? . jewelry blog jewelry About pandorajewleryonsale.com blog

 10. pittsburghpitts Says:

  asics running shoes
  asics running shoes
  asics gel kayano 20

  2014 Asics Onitsuka Tiger MEXICO 66 LAUTA Mens Shoes Black Blue – $93.00 : asicsonsale outlet on online, asicsonsale.com

  language:

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

  Payment | 
  Shipping & Returns  | 
  Wholesale | 
  Contact Us

  Welcome!
  Sign In
  or Register

  Your cart is empty

  Home

  2014 Asics
  running shoes
  New Arrivals
  Contact Us

  Currencies

  US Dollar
  CNY
  Euro
  GB Pound
  Canadian Dollar
  Australian Dollar
  Jappen Yen
  Norske Krone
  Swedish Krone
  Danish Krone

  Categories

  ASICS women’s running shoes
  Men’s 2014 Asics running shoes
  Men’s Asics CALIFORNIA 78 VIN
  Men’s Asics GEL-KAYANO 17
  Men’s Asics GEL-STRATUS 2.1
  Men’s Asics Mexico 66
  Men’s Asics MEXICO 66 LAUTA
  Men’s Asics Onitsuka Tiger
  Men’s Asics Revolve LE
  Women’s Asics Mexico 66
  Women’s Asics 2014 High

  Featured –   [more]
  2014 Asics Onitsuka Tiger MEXICO 66 LAUTA Mens Shoes White Blue$142.00  $97.00Save: 32% off2014 Asics Onitsuka Tiger Mexico 66 Mens Shoes Grey Blue Orange$196.00  $91.00Save: 54% off2014 durable Asics Onitsuka Tiger made of Lambskin Gradient Green Red Black$212.00  $92.00Save: 57% off2014 Asics Onitsuka Tiger MEXICO 66 LAUTA Mens Shoes Brown White$169.00  $94.00Save: 44% off

  Home :: 
  Men’s Asics MEXICO 66 LAUTA :: 
  2014 Asics Onitsuka Tiger MEXICO 66 LAUTA Mens Shoes Black Blue

  .jqzoom{

  float:left;

  position:relative;

  padding:0px;

  cursor:pointer;
  width:301px;
  height:379px;
  }

  2014 Asics Onitsuka Tiger MEXICO 66 LAUTA Mens Shoes Black Blue

  $205.00  $93.00Save: 55% off

  Please Choose:

  Size

  — Please Select –
  EUR 40, US 7, UK 6
  EUR 41, US 8, UK 7
  EUR 42, US 8.5, UK 7.5
  EUR 43, US 9.5, UK 8.5
  EUR 44, US 10, UK 9
  EUR 45, US 11, UK 10

  Add to Cart:

  In 1949, Mr. Kihachiro Onitsuka began his athletic footwear company (Onitsuka Co., Ltd.) by manufacturing basketball shoes out of his living room in Kobe, Japan. He chose the name ASICS for his company in 1977, based on a famous Latin phrase “Anima Sana In Corpore Sano,” which, when translated, expresses the ancient ideal of “A Sound Mind in a Sound Body.” Taking the acronym of this phrase, ASICS was founded on the belief that the best way to create a healthy and happy lifestyle is to promote total health and fitness. Today, ASICS offers a full line of performance-driven athletic shoes and technical active sports apparel and accessories dedicated to bringing harmony to the body and soul.

  Introduced in 1966 and worn in the ‘68 Mexico Olympic Games, this retro sneaker has a long history of style.

  Related Products

  2014 Asics Onitsuka Tiger MEXICO 66 LAUTA Mens Shoes Grey White Black Red

  2014 Asics Onitsuka Tiger MEXICO 66 LAUTA Mens Shoes White Brown

  2014 Asics Onitsuka Tiger MEXICO 66 LAUTA Mens Shoes Grey Blue Red

  2014 Asics Onitsuka Tiger MEXICO 66 LAUTA Mens Shoes White Dark Blue Gold

  THE CATEGORIES

  asics running shoes
  Asics 2014

  Information

  Payment
  Shipping & Returns

  Customer Service

  Contact Us
  Wholesale

  Payment & Shipping

  Copyright © 2014 asics Store Online. Powered by asics Store Online,Inc.

  asics women’s running shoes outlet
  asics women’s running shoes sale
  shoes blog shoes About asicsonsale.com blog

 11. fake franck muller infinity Says:

  Heya my business is in my ballet shoes in this article. I stumbled onto this panel i to discover Promoted beneficial & them reduced the problem out there very much fake franck muller infinity. Lets hope to provide one important thing backside and also enable people just like you served us.

 12. Top Watch Brands Says:

  hello!,I really like your writing very much! proportion we be in contact more about your post on AOL? I require a specialist in this space to resolve my problem. Maybe that is you! Having a look ahead to look you.

 13. plumbers bonita springs Says:

  Alex Plumbing, your local trusted solution for plumbing repair services responsive, competent, and most reasonable.Alex the plumber goal, is to provide service in a quick and efficient way. Take the necessary time to explain what needs to be done and as well providing answerers to your plumbing questions. My prices are competitive and affordable to fit any need for plumbing repair. Also offer realistic time lines and estimations of costs so that you know exactly what to expect to pay. As well as when to expect the plumbing to be completed. I will continue working on your plumbing repair until you are completely satisfied with the end result. A reliable plumber you can trust with all your plumbing needs. On your next plumbing repair call (239) 404-1701.Hey there, You’ve performed a great job. I will definitely digg it and in my view recommend to my friends. I’m sure they’ll be benefited from this website. Alex Plumbing Repair

 14. Anonymous Says:

  [b][url=http://ru.replicaiwcwatches.cn/]реплики IWC часы[/url][/b]
  [b]реплики IWC часы[/b]
  Копии часовКопии часовКопии часов

  IWC Da Vinci

  language:

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

  Home
  МКК Aquatimer
  МКК да Винчи
  МКК Ingenieur
  IWC пилотов Chrono

  Оплата | 
  Доставка u0026 Возврат | 
  Оптовая | 
  Свяжитесь с нами

  Welcome!
  Sign In
  or Register

  Your cart is empty

  Currencies

  US Dollar
  Euro
  GB Pound
  Canadian Dollar
  Australian Dollar
  Jappen Yen
  Norske Krone
  Swedish Krone
  Danish Krone
  CNY

  Categories

  IWC Portofino
  IWC Spitfire
  IWC Aquatimer
  IWC Da Vinci
  IWC Ingenieur
  IWC пилотов Chrono
  IWC Португальский

  Featured –   [more]
  Серия IW371438 IWC Португальский Автоматические механические часы мужские ( IWC )$16,652.00  $208.00Save: 99% offIWC Portofino IW356307 Мужчины серии автоматические механические часы (МКК)$4,450.00  $186.00Save: 96% offIWC Portofino IW356305 Мужчины серии автоматические механические часы (МКК)$5,004.00  $190.00Save: 96% off

  Home :: 
  IWC Da Vinci

  IWC Da Vinci

  Filter Results by:
  Items starting with …
  A
  B
  C
  D
  E
  F
  G
  H
  I
  J
  K
  L
  M
  N
  O
  P
  Q
  R
  S
  T
  U
  V
  W
  X
  Y
  Z
  0
  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9

  Displaying 1 to 15 (of 45 products)
   1  2  3  [Next >>] 

  IWC Da Vinci IW376101 Мужчины серии автоматические механические часы (МКК)Код товара: 11353 марка IWC стиль Мужской…$91,588.00  $259.00Save: 100% off
  IWC Da Vinci IW376102 Мужчины серии автоматические механические часы (МКК)Код товара: 11364 марка IWC стиль Мужской…$89,110.00  $200.00Save: 100% off
  IWC Da Vinci IW376106 Мужчины серии автоматические механические часы (МКК)Код товара: 11351 марка IWC стиль Мужской…$139,797.00  $241.00Save: 100% off
  IWC Da Vinci IW376107 Мужчины серии автоматические механические часы (МКК)Код товара: 11134 марка IWC стиль Мужской…$57,893.00  $220.00Save: 100% off
  IWC Da Vinci IW376203 Мужчины серии автоматические механические часы (МКК)Прибыль или убыток от как в Соединенных…$71,653.00  $226.00Save: 100% off
  IWC Da Vinci IW376204 Мужчины серии автоматические механические часы (МКК)Значимое форма шторка вечный календарь…$47,333.00  $212.00Save: 100% off
  IWC Da Vinci IW376205 Мужчины серии автоматические механические часы (МКК)Код товара: 11361 марка IWC стиль Мужской…$76,860.00  $201.00Save: 100% off
  IWC Da Vinci IW376206 Мужчины серии автоматические механические часы (МКК)Код товара: 11131 марка IWC стиль Мужской…$66,710.00  $221.00Save: 100% off
  IWC Da Vinci IW376207 Мужчины серии автоматические механические часы (МКК)Код товара: 11133 марка IWC стиль Мужской…$32,692.00  $202.00Save: 99% off
  IWC Da Vinci IW376402 Мужчины серии автоматические механические часы (МКК)Flyback хронограф имеет великолепный…$30,003.00  $208.00Save: 99% off
  IWC Da Vinci IW376404 Мужчины серии автоматические механические часы (МКК)Функция обратного хода хронографа внешне…$21,952.00  $207.00Save: 99% off
  IWC Da Vinci IW376405 Мужчины серии механических часов (МКК)Платина корона вернулась в функции…$104,933.00  $250.00Save: 100% off
  IWC Da Vinci IW376409 Мужчины серии механических часов (МКК)Код товара: 11119 марка IWC стиль Мужской…$93,975.00  $259.00Save: 100% off
  IWC Da Vinci IW376410 Мужчины серии автоматические механические часы (МКК)Код товара: 11127 марка IWC стиль Мужской…$35,692.00  $202.00Save: 99% off
  IWC Da Vinci IW376411 Мужчины серии автоматические механические часы (МКК)Код товара: 11130 марка IWC стиль Мужской…$35,883.00  $227.00Save: 99% off

  Displaying 1 to 15 (of 45 products)
   1  2  3  [Next >>] 

  Главная
     Перевозка
     Оптовая
     Отслеживание заказа
     купоны
     Способы оплаты
     Свяжитесь с нами

  МКК ИНТЕРНЕТ-МАГАЗИНЫ  
  ДЕШЕВЫЕ Часы IWC  
  REPLICA Часы IWC  
  IWC PILOT ЧАСЫ  
  IWC Spitfire ЧАСЫ  
  IWC DaVinci ЧАСЫ  


  © 2012 Все права защищены .

  реплики IWC часы
  реплики IWC часы
  Vinci blog Vinci About replicaiwcwatches.cn blog

 15. cfyceimoxn Says:

  Mod-x’s world » Blog Archive » 8 ถึง 9 ทำน้ำหนัก / เจ็บตัว
  cfyceimoxn http://www.g1jps0uf66bm635fh1m53cw5176f88sds.org/
  [url=http://www.g1jps0uf66bm635fh1m53cw5176f88sds.org/]ucfyceimoxn[/url]
  acfyceimoxn

 16. online education Says:

  Mod-x’s world » Blog Archive » 8 ถึง 9 ทำน้ำหนัก / เจ็บตัว

 17. Anonymous Says:

  swiss replica watches aaa+
  swiss replica watches
  [b][url=http://www.watchdesigner.cn/]high quality replica watches for men[/url][/b]
  | [b][url=http://www.watchdesigner.cn/]watches[/url][/b]
  | [b][url=http://www.watchdesigner.cn/]swiss Mechanical movement replica watches[/url][/b]
  Replica Bell&Ross Watch 01-92 Automatic Movement PVD Case with Black Dial and Orange Marking-Rubber [f49d] – $212.00 : Professional replica watches stores, watchdesigner.cn
  US Dollar
  Euro
  GB Pound
  Canadian Dollar
  Australian Dollar
  Jappen Yen
  Norske Krone
  Swedish Krone
  Danish Krone
  CNY
  Categories
  [url=http://www.watchdesigner.cn/bellross-watches-c-88.html]Bell&Ross Watches[/url]
  [url=http://www.watchdesigner.cn/emporio-armani-watches-c-109.html]Emporio Armani Watches[/url]
  A.Lange&Sohne Watches
  [url=http://www.watchdesigner.cn/audemars-piguet-c-93.html]Audemars Piguet[/url]
  Breguet Watches
  [url=http://www.watchdesigner.cn/cartier-watches-c-31.html]Cartier Watches[/url]
  [url=http://www.watchdesigner.cn/chopard-watches-c-90.html]Chopard Watches[/url]
  [url=http://www.watchdesigner.cn/franck-muller-watches-c-97.html]Franck Muller Watches[/url]
  [url=http://www.watchdesigner.cn/hublot-watches-c-86.html]Hublot Watches[/url]
  IWC Watches
  [url=http://www.watchdesigner.cn/longines-watches-c-100.html]Longines Watches[/url]
  [url=http://www.watchdesigner.cn/montblanc-watches-c-63.html]Montblanc Watches[/url]
  [url=http://www.watchdesigner.cn/omega-watches-c-120.html]Omega Watches[/url]
  Panerai Watches
  Patek Philippe Watches
  [url=http://www.watchdesigner.cn/rado-watches-c-77.html]Rado Watches[/url]
  [url=http://www.watchdesigner.cn/rolex-watches-c-119.html]Rolex Watches[/url]
  Tag Heuer Watches
  [url=http://www.watchdesigner.cn/uboat-watches-c-73.html]U-Boat Watches[/url]
  [url=http://www.watchdesigner.cn/ulysse-nardin-watches-c-115.html]Ulysse Nardin Watches[/url]
  [url=http://www.watchdesigner.cn/vacheron-constantin-c-116.html]Vacheron Constantin[/url]
  Featured – [url=http://www.watchdesigner.cn/featured_products.html] [more][/url]
  [url=http://www.watchdesigner.cn/-p-922.html][img]http://www.watchdesigner.cn/images/_small//watches_21/Rolex-Watches/Rolex-Sea-Dweller/Replica-Rolex-Sea-Dweller-Watch-Pro-Hunter-Oyster.jpg[/img]Replica Rolex Sea Dweller Watch Pro-Hunter Oyster Perpetual Black Dial And Case [05a9][/url]Replica Rolex Sea Dweller Watch Pro-Hunter Oyster Perpetual Black Dial And Case [05a9]$2,309.00 $217.00Save: 91% off[url=http://www.watchdesigner.cn/-p-924.html][img]http://www.watchdesigner.cn/images/_small//watches_21/Rolex-Watches/Rolex-Sea-Dweller/Replica-Rolex-Sea-Dweller-Watch-Submariner-2000-4.jpg[/img]Replica Rolex Sea Dweller Watch Submariner 2000 Ref.1665 Automatic Black Dial And Bezel-Nylon Strap [bfdb][/url]
  [url=http://www.watchdesigner.cn/-p-924.html]Replica Rolex Sea Dweller Watch Submariner 2000 Ref.1665 Automatic Black Dial And Bezel-Nylon Strap [bfdb][/url]$2,294.00 $209.00Save: 91% off[url=http://www.watchdesigner.cn/-p-923.html][img]http://www.watchdesigner.cn/images/_small//watches_21/Rolex-Watches/Rolex-Sea-Dweller/Replica-Rolex-Sea-Dweller-Watch-Submariner-2000.jpg[/img]Replica Rolex Sea Dweller Watch Submariner 2000 Ref.1665 Automatic Black Dial And Bezel-Nylon Strap [7f47][/url]Replica Rolex Sea Dweller Watch Submariner 2000 Ref.1665 Automatic Black Dial And Bezel-Nylon Strap [7f47]$2,310.00 $212.00Save: 91% off

  Home ::
  [url=http://www.watchdesigner.cn/bellross-watches-c-88.html]Bell&Ross Watches[/url] ::
  Replica Bell&Ross Watch 01-92 Automatic Movement PVD Case with Black Dial and Orange Marking-Rubber [f49d]
  .jqzoom{
  float:left;
  position:relative;
  padding:0px;
  cursor:pointer;
  width:301px;
  height:300px;
  }
  [url=http://www.watchdesigner.cn/replica-bellross-watch-0192-automatic-movement-pvd-case-with-black-dial-and-orange-markingrubber-f49d-p-3780.html][img]http://www.watchdesigner.cn/images//watches_21/Bell-Ross-Watches/Replica-Bell-Ross-Watch-01-92-Automatic-Movement-37.jpg[/img]Replica Bell&Ross Watch 01-92 Automatic Movement PVD Case with Black Dial and Orange Marking-Rubber [f49d][/url]
  Replica Bell&Ross Watch 01-92 Automatic Movement PVD Case with Black Dial and Orange Marking-Rubber [f49d]
  $2,287.00 $212.00Save: 91% off

  Add to Cart:

  Description[/b]
  [b]Details: [/b]Bell & Ross trace its roots to aircraft and space control specialists who wanted to create professional timepieces for extreme conditions. In essence, the concept watch had to be designed to weather violent accelerations, extraordinary pressures, and extreme temperatures. Top Quality Asia automatic movement (21 Jewel)-With Smooth sweeping second hand-High Quality PVD Case-High Quality genuine rubber strap-Mineral crystal scratch durable glass face-Case Diameter:46 mm-Water-ResistantWelcome to replica watches outlet stores, the site for all your replica watches needs. The internet is full of vendors and sites trying to sell you replica watches and it isn’t always easy finding the most reliable sites. We guarantee the best services with the best replica watches online. replica watches are everywhere, and it’s important that you’re getting the best available on the market today.
  [url=http://www.watchdesigner.cn/images//watches_21/Bell-Ross-Watches/Replica-Bell-Ross-Watch-01-92-Automatic-Movement-39.jpg] [url=http://www.watchdesigner.cn/images//watches_21/Bell-Ross-Watches/Replica-Bell-Ross-Watch-01-92-Automatic-Movement-40.jpg] [url=http://www.watchdesigner.cn/replica-bellross-watch-0192-automatic-movement-pvd-case-with-black-dial-and-orange-markingrubber-f49d-p-3780.html][img]http://www.watchdesigner.cn/images//watches_21/Bell-Ross-Watches/Replica-Bell-Ross-Watch-01-92-Automatic-Movement-40.jpg[/img]/watches_21/Bell-Ross-Watches/Replica-Bell-Ross-Watch-01-92-Automatic-Movement-40.jpg[/url]
  Related Products
  [url=http://www.watchdesigner.cn/replica-bellross-watch-quartz-movement-rose-gold-case-with-blue-dial-and-yellow-marking-c4e0-p-3934.html][img]http://www.watchdesigner.cn/images/_small//watches_21/Bell-Ross-Watches/Replica-Bell-Ross-Watch-Quartz-Movement-Rose-Gold-14.jpg[/img]Replica Bell&Ross Watch Quartz Movement Rose Gold Case with Blue Dial and Yellow Marking [c4e0][/url]
  [url=http://www.watchdesigner.cn/replica-bellross-watch-quartz-movement-rose-gold-case-with-blue-dial-and-yellow-marking-c4e0-p-3934.html]Replica Bell&Ross Watch Quartz Movement Rose Gold Case with Blue Dial and Yellow Marking [c4e0][/url]
  [url=http://www.watchdesigner.cn/replica-bellross-watch-quartz-movement-rose-gold-case-with-blue-dial-and-red-marking-6822-p-3931.html][img]http://www.watchdesigner.cn/images/_small//watches_21/Bell-Ross-Watches/Replica-Bell-Ross-Watch-Quartz-Movement-Rose-Gold-11.jpg[/img]Replica Bell&Ross Watch Quartz Movement Rose Gold Case with Blue Dial and Red Marking [6822][/url]
  [url=http://www.watchdesigner.cn/replica-bellross-watch-quartz-movement-rose-gold-case-with-blue-dial-and-red-marking-6822-p-3931.html]Replica Bell&Ross Watch Quartz Movement Rose Gold Case with Blue Dial and Red Marking [6822][/url]
  [url=http://www.watchdesigner.cn/replica-bellross-watch-brs-automatic-movement-black-dial-with-blue-numerals-markers-and-black-leat-af6e-p-3889.html]Replica Bell&Ross Watch BR-S Automatic Movement Black Dial with Blue Numerals Markers and Black Leat [af6e][/url]
  [url=http://www.watchdesigner.cn/replica-bellross-watch-br01-two-time-zone-automatic-rose-gold-case-with-black-carbon-fibre-style-di-0ed2-p-3875.html]Replica Bell&Ross Watch BR01 Two Time Zone Automatic Rose Gold Case with Black Carbon Fibre Style Di [0ed2][/url]

  [url=http://www.watchdesigner.cn/index.php?main_page=product_reviews_write&products_id=3780][img]http://www.watchdesigner.cn/includes/templates/polo/buttons/english/button_write_review.gif[/img]Write Review[/url]

  .articles{width:900px; margin:0 auto;}
  .articles ul{width:900px; }
  .articles li{width:450px; float:left;}

  [url=http://www.watchdesigner.cn/index.php]Home[/url]
  [url=http://www.watchdesigner.cn/index.php?main_page=shippinginfo]Shipping[/url]
  [url=http://www.watchdesigner.cn/index.php?main_page=Payment_Methods]Wholesale[/url]
  [url=http://www.watchdesigner.cn/index.php?main_page=shippinginfo]Order Tracking[/url]
  [url=http://www.watchdesigner.cn/index.php?main_page=Coupons]Coupons[/url]
  [url=http://www.watchdesigner.cn/index.php?main_page=Payment_Methods]Payment Methods[/url]
  Contact Us

  [url=http://www.wingswatches.com/]REPLICA OMEGA[/url]
  [url=http://www.wingswatches.com/]REPLICA PATEK PHILIPPE [/url]
  [url=http://www.wingswatches.com/]REPLICA ROLEX[/url]
  [url=http://www.wingswatches.com/]REPLICA CARTIER[/url]
  [url=http://www.wingswatches.com/]REPLICA BREITLING [/url]


  Copyright © 2012-2015 All Rights Reserved.
  [b][url=http://www.watchdesigner.cn/]swiss replica watches aaa+[/url][/b]
  [b]swiss replica watches[/b]

 18. 2008/5008 Says:

  2008/5008

 19. 1000l Brewery Says:

  1000l Brewery

 20. Bolt And Nut China Says:

  Bolt And Nut China

 21. Study notebook Says:

  Study notebook

 22. Barbwire Ratchet Tightener Says:

  Barbwire Ratchet Tightener

Leave a Reply