Apr 22

มะลิน้อยของแม่ พอลูกอายุครบ 6 เดือน พ่อกับแม่ก็ได้ตื่นเต้นกับหนูอยู่บ่อย ๆ ในหลาย ๆ เรื่อง ถือเป็นช่วงของ Full of surprise มีแต่เรื่องประหลาดใจอยู่ตลอดเลยเชียวจ้ะ หลังจากที่หนูนั่งหลังตรงทรงตัวได้ หนูก็เริ่มคืบพร้อมที่จะคลาน ส่งเสียงเรียกปาป้า ทำหน้าหมู หัวเราะเสียงดัง กรี๊ดเสียงแหลม กินเก่งมาก เป่าปากบรึ้น ๆ ดูดทุกอย่างที่คว้าเข้าปากได้ อึแบบผู้ใหญ่ จับจุกหลอกใส่ปากเอง เรียกชื่อแล้วหัน จำพ่อแม่ได้ นั่งรถเข็นไม่ร้อง นั่งคาร์ซีทคนเดียวข้างหลังได้ไม่โวยวาย และ เลี้ยงง่ายขึ้นมาก ทั้งหมดที่ว่ามาเกิดขึ้นในระยะเวลาจากหกเดือน สู่เดือนที่เจ็ดจ้ะซึ่งพัฒนาการทั้งหมดนั้น มีบางอย่างไม่ได้เกิดขึ้นอย่างง่ายดาย มันมีขวากหนามเล็ก ๆ ให้หนูได้เจ็บปวดพองาม แม่ได้เห็นชีวิตน้อย ๆ ที่เพิ่งลืมตาดูโลกมาได้แค่ 6 เดือนกำลังต่อสู้ พยายามโดยไม่ย่อท้อ มุ่งมั่นจะทำมันให้สำเร็จ จนบางครั้งแม่ก็อดอุทานในใจไม่ได้ว่า “ชีวิตเด็กทารกนั้นไม่ง่ายเลยแฮะ” แม่จึงอยากจะบันทึกเก็บไว้ให้หนูอ่านในภายภาคหน้า เมื่อถึงเวลาที่หนูได้เจออุปสรรคน้อยใหญ่ในชีวิต และอาจมีบางครั้งที่หนูคิดว่าทำไม่ได้-ไม่เคยทำ บันทึกนี้จะคอยย้ำเตือนให้หนูรู้ว่า เลือดนักสู้มีอยู่ในตัวมนุษย์ทุกคน

เมื่อเดือนที่แล้วหนูพยายามที่จะคืบ แต่ก็ไปไม่ถึงไหน พอพ้นหกเดือนมาได้ไม่นาน หนูก็เริ่มรู้แล้วว่า การจะขยับตัวไปข้างหน้านั้น แค่คว่ำตัวแกว่งแขนขามันไม่ช่วยอะไรแน่ ๆ ซึ่งแม่ก็ไม่รู้เหมือนกันว่าหนูรู้ได้อย่างไร มันไม่มีตำรา ไม่มี You tube ให้เรียนรู้ศึกษา แถมไม่มีใครทำเป็นตัวอย่างให้ดูเสียด้วย แต่หนูก็ค้นหามันเจอว่า ควรที่จะต้องใช้ขาและแขนประสานสอดคล้องกัน แล้วหนูจะสามารถเคลื่อนตัวไปข้างหน้าได้ แม้ในครั้งแรกมันจะดูเหมือนไม่ได้เคลื่อนที่ไปไหนเลยก็ตาม แต่เมื่อหนูฝึกบ่อย ๆ ทั้งวัน หนูก็สามารถเคลื่อนตัวไปข้างหน้า ซ้าย ขวา หน้า หลัง ได้อย่างสบายมาก ๆ มันคือชัยชนะที่ได้มาจากการต่อสู้เล็ก ๆ ของหนู ต่อสู้กับความยากลำบาก โดยไม่มีคำถาม ต่อสู้โดยไม่รู้ว่าจะสำเร็จหรือไม่ แม่เห็นหนูเป็นนักสู้ตัวน้อยที่มีความพยายามเปี่ยมล้นเชียวจ้ะ และแม่ก็ภูมิใจมาก

และอีกเรื่องที่นักสู้ตัวน้อยของแม่ต้องต่อสู้ คือการเบ่งอึจ้ะ ก่อนหน้าที่หนูจะกินอาหารเสริม หนูกินนมแม่มาโดยตลอดเพียงอย่างเดียว อึหนูจะเหลวเหมือนซุปฟักทองข้น ในการอึแต่ล่ะครั้งหนูแค่เบ่งพอเป็นพิธีมันก็สำเร็จง่ายดาย แต่พอหนูเริ่มอาหารเสริมที่มีกากใยอาหาร อึของหนูก็เปลี่ยนลักษณะเป็นก้อนขึ้นแม้จะไม่แข็งมากนัก แต่หนูก็ต้องใช้พลังและระยะเวลาในการเบ่งพอสมควร หากวันไหนหนูกินน้ำน้อย กินข้าวในปริมาณที่มากขึ้น หรือแม่จัดผักใบเขียวให้น้อย แต่จัดผักประเภทหัวให้มากกว่าปกติ อึหนูจะแข็งกว่าปกติ และสร้างความลำบากไม่ใช่แค่กับหนูเท่านั้น แต่ลำบากกันทั้งบ้านเลยเชียวจ้ะ

ครั้งแรกที่หนูไม่อึติดต่อกัน 2 วัน แม่ก็เริ่มเป็นกังวล เพราะหนูทำท่าเบ่งอยู่หลายครั้งแต่ก็ไม่สำเร็จ จนท้าย ๆ ของวันที่สอง หนูเบ่งไปด้วยร้องกรี๊ดไปด้วย และสุดท้ายก็ร้องไห้ แม่นั้นสงสารหนูจับใจ และทำอะไรไม่ถูก ไม่รู้จะทำอย่างไรดี เนื่องจากตอนนั้นก็ค่ำแล้ว ร้านรวงปิดหมดแล้ว จะวิ่งไปซื้อยามาสวนก้นให้หนูก็ทำไม่ได้ คืนนั้นหนูตื่นบ่อยกว่าปกติ นอนกระสับกระส่าย และบางครั้งระหว่างกินนมแม่อยู่ หนูก็หยุดแล้วก็เบ่ง พร้อมกับกรีดร้อง และร้องไห้ ทำเอาแม่จิตสั่น ประสาทคลอนไปเลยจ้ะ

เช้าวันที่สาม แม่เช็คข้อมูลในอินเตอร์เนต แล้วขอให้พ่อไปร้านขายยา ซื้อยาสวนก้นให้หนู แล้วแวะซื้อลูกพรุนกับมะละกอกลับมาด้วย หากหนูยังอึไม่ออกอีก แม่ก็จะจัดผลไม้ช่วยถ่าย และถ้ายังไม่ออกอีก สุดท้ายคงต้องพึ่งยาสวนก้น ระหว่างที่พ่อเดินทางไปซื้อของ ลูกก็เริ่มเบ่งอีกครั้ง คราวนี้แม่ถอดกางเกง และช่วยหนูเบ่งด้วยการนั่งซ้อนด้านหลังหนูแล้วจับเข่าสองข้างชันขึ้นมากดที่ท้อง พร้อมกับใช้วาสลีนนวด ๆ บริเวณทางออก ซึ่งเหมือนว่าจะไปได้ด้วยดี หนูเบ่งเต็มแรง แล้วแม่ก็เห็นหัวกระสุนค่อย ๆ ดันออกมา จากนั้นหนูก็หยุดแล้วก็ร้องกรี๊ด ๆ ลั่นด้วยความเจ็บปวด หนูไม่มีแรงเบ่งต่อ แม่จึงจำต้องเด็ดอึที่ค้างไว้ออก แล้วควักวาสลีนค่อย ๆ นวดตรงปลายทางออก สักพักหนูก็เบ่งต่อ เบ่งไปร้องไห้ไป น้ำตาแม่ก็ไหลตาม แม่สัมผัสได้ถึงความทรมานของหนู แต่ก็ได้เห็นความพยายามต่อสู้กับความเจ็บปวดของหนูเช่นกัน … เฮ้อ เป็นเด็กทารกนี่ไม่ง่ายเลยจริง ๆ ใช่มั้ยจ๊ะลูก

หลังจากปรากฎการณ์เบ่งอึสะท้านสะเทือนโลกนี้แล้ว แม่ก็ให้ความสำคัญต่อเรื่องอาหารของลูกอย่างมาก จัดผลไม้ที่ช่วยในการขับถ่ายให้กับหนูเช้าเย็น พยายามผสมผสานอาหารเสริมให้มีผักใบเขียวอยู่ด้วยทุกมื้อ และคอยให้หนูดื่มน้ำมาก ๆ ซึ่งยังผลให้หนูไม่ท้องผูกอีกเลย และอึวันล่ะอย่างน้อย 2 รอบ เป็นอึคุณภาพคือ ไม่แข็ง ไม่เหลว นิ่มและไม่มีกลิ่นฉุน

การทำอาหารให้ลูกกินในตอนนี้ เป็นความบันเทิงอีกเรื่องของแม่เลยจ้ะ แม่ไม่ได้ทำอาหารสดใหม่ให้ลูกกิน แต่ทำคราวละมาก ๆ แล้วเทใส่บล็อคน้ำแข็งจากนั้นแช่แข็งไว้ พอถึงเวลาก็นำออกมาอุ่นให้หนูกิน โดยไม่เสียคุณค่าทางอาหารใด ๆ จ้ะ แม่เลือกที่จะทำโดยแยกผักแต่ละชนิดไว้ แล้วค่อยมาผสมในแต่ละวัน อาหารของหนูจะสีสวยสด รสชาติก็หวานอร่อยตามธรรมชาติ เพราะก่อนอายุครบหนึ่งปี ในตำราห้ามปรุงรสใด ๆ จ้ะ

ในวันเสาร์เราสามคนมักจะไปซุปเปอร์มาเก็ตแล้วเลือกซื้อผัก ผลไม้ เพื่อมาทำอาหารให้หนู พอกลับมาถึงบ้าน แม่ก็จะจัดการล้าง นึ่ง ทำน้ำซุป แล้วพ่อจะเป็นคนปั่นผักที่นึ่งแล้วกับน้ำซุปทีล่ะอย่าง จากนั้นก็นำไปแช่แข็ง มีอยู่ครั้งนึงตอนที่พ่อกำลังปั่นผักอยู่นั้น พ่อก็หันมาพูดกับแม่ว่า “มะลิโชคดีจริง ๆ ที่มีแม่คนนี้ พ่ออยากมีแม่แบบนี้บ้าง” แม่ยิ้มให้พ่อ ไม่ได้ตอบอะไรออกไป แต่ในใจนั้นเหมือนมีดอกไม้ผลิบานหลาย ๆ ดอกพร้อมกันเลยจ้ะ

เมื่อตอนที่อยู่เมืองไทย ป้าเอ้นำหนังสือสารานุกรมสำหรับการเลี้ยงทารกมาให้แม่ พร้อมกับบอกแม่ว่า หลังจากหกเดือนไปแล้ว ให้แม่คอยเฝ้าระวังหนูให้ดี เพราะหนูจะไม่ได้ใช้ภูมิคุ้มกันจากตัวแม่แล้ว แต่หนูจะเริ่มสร้างภูมิคุ้มกันของตัวเอง ดังนั้นอาจจะไม่สบายได้ง่าย แม่รับฟังไว้แต่พอมาถึงสวิสก็ลืมไปเสีย เพิ่งมานึกถึงคำป้าเอ้ได้ก็ตอนที่หนูไข้ขึ้นถึง 39.5 องศานั่นแหละจ้ะ

พ่อกับแม่แทบจะทำอะไรไม่ถูกเลยทีเดียว เพราะนี่เป็นครั้งแรกที่หนูตัวร้อนมากขนาดนี้ แม่รีบค้นข้อมูล ก็พบว่าต้องทำการลดไข้หนูโดยเร็วด้วยการเช็ดตัวด้วยน้ำอุ่น เช็ดไปเรื่อย ๆ พร้อมกับคอยเช็คอุณหภูมิหนูเป็นระยะ ๆ ตอนที่หนูไข้ขึ้นหนูไม่ร้องไห้เลย แต่พอแม่เช็ดตัวเท่านั้น หนูร้องไห้ บิดตัวไปมา ร้องไม่หยุด ร้องจนเสียงแหบแห้ง แม่ก็ต้องทำเป็นหูทวนลม ก้มหน้าก้มตาเช็คเนื้อเช็ดตัวหนูไปเรื่อย ๆ ด้วยความทรมานใจ ทั้งทรมานต่อเสียงร้องของหนู และก็ทรมานกับความกังวลในไข้สูงของหนู โชคดีที่เช็ดตัวหนูประมาณสี่สิบนาทีไข้ก็ลดลงเหลือ 37 องศา จากนั้นแม่ก็แต่งตัวให้หนู และพาหนูไปนอนด้วยกันกับแม่ที่เตียง จากที่ปกติหนูจะนอนคนเดียวในเตียงในห้องของหนูเอง ทั้งนี้ก็เพราะแม่กลัวว่าหนูจะไข้ขึ้นมาอีกในตอนกลางดึก แล้วหนูจะชักโดยที่แม่ไม่รู้เรื่อง แต่คืนนั้นก็ไม่เกิดอะไรขึ้น พอเช้าหนูก็กลับมาเป็นปกติ

แต่หลังจากนั้นอีกสองวัน ไข้หนูก็กลับมาอีกครั้ง แต่คราวนี้แม่ไม่ตกใจมากนัก แม้ไข้จะสูงถึง 39.9 แม่ก็ก้มหน้าเช็ดตัวหนูต่อไปจนไข้ลดเหลือ 38 องศา แต่พอเวลาผ่านไปสองชั่วโมงก็กลับมาสูงอีก สุดท้ายแม่จึงต้องพึ่งยาลดไข้ อุณหภูมิหนูถึงลดลงมาเป็นปกติ ตั้งแต่ครั้งนั้น หนูก็ยังไม่มีอาการไข้ขึ้นสูงอีกเลย พ่อได้โทรปรึกษาหมอของเรา หมอบอกว่าพ่อกับแม่ทำถูกแล้วที่เช็ดตัวจนไข้ลง และยังบอกอีกว่า หนูจะมีอาการแบบนี้อีกหลาย ๆ ครั้ง จนกว่าร่างกายของหนูจะสร้างระบบภูมิคุ้มกันได้สมบูรณ์

แม่เล่าให้พ่อฟัง ถึงคำบอกของป้าเอ้ ที่ว่าหนูเริ่มสร้างภูมิของตัวเองเมื่ออายุครบ 6 เดือน พ่อก็บอกกับแม่ว่า นี่เป็นก้าวใหญ่ครั้งที่สองที่หนูก้าวห่างออกไปจากแม่ ก้าวใหญ่ก้าวแรกก็คือเมื่อแม่คลอดหนูออกมา และจะมีก้าวใหญ่ ๆ อีกหลาย ๆ ก้าวตามมาในอนาคต ก้าวต่อไปที่รออยู่ก็คือเมื่อหนูเดินได้ เมื่อนั้นหนูคงไม่ค่อยอยากจะให้แม่อุ้มซักเท่าไหร่นัก หนูคงอยากจะเดินสำรวจโลกใบนี้ด้วยขาสองข้างของหนูเอง แม่ฟังแล้วก็ใจหายอยู่ลึก ๆ แต่ก็ต้องย้ำกับตัวเองว่า ธรรมชาตินั้นจัดสรรมาแล้ว เค้าไม่ได้พรากลูกไปจากแม่แบบกระชากรุนแรง แต่ค่อย ๆ ให้แม่ทำใจไปทีละเล็กทีละน้อย โดยมีรางวัลปลอบใจให้แม่ เป็นความภูมิใจ ที่ได้เห็นลูกของแม่เติบโต ยืนขึ้น ก้าวเดิน และ เป็นตัวของตัวเองอย่างสวยงาม … แม้จะใจหาย แต่แม่ก็รอคอยวันนั้นเช่นกันจ้ะ


รักลูกมากขึ้นทุกครั้งที่เห็นรอยยิ้มของหนู
แม่เองจ้ะ

7-6

37 Responses to “6 ถึง 7 ตื่นเต้น/ต่อสู้/ถอยห่าง”

 1. ป้าต้อม Says:

  อยากมีแม่เหมือนนู๋มะลิจังเลย นู๋มะลิโชคดีที่สุดจริงๆ ขอบคุณสำหรับบันทึกดีๆและน่ารักนะคะ จาติดตามเป็นแฟนคลับไปนานแสนนานเลยค่ะ สัญญา :)

 2. ป้าต้อม Says:

  ชอบทุกรูป โดยเฉพาะเป่าปาก และ ทำปากหมู 55555555

 3. พี่ปัด Says:

  ซึ้งจัง เป็นบันทึกที่น่ารักมากจ้ะมด
  ได้อ่านความรักของปม่ในวันเกิดของตัวเอง. คิดถึงแม่(อยู่ที่สวรรค์แล้ว) เลย
  จะติดตามต่อไปจ้ะ

 4. จีเองค่ะ Says:

  พี่มด อ่านแล้วซึ้งมากเลยอ่ะ ไม่รู้เลยนะว่ามะลิเคยท้องผูกและมีไข้สูง แต่ไม่เป็นไรเนอะ เป็นประสบการณ์ก้าวต่อไปค่ะ จีเองก็มีช่วงที่ยากเหมือนกัน ยังไงก็เป็นกำลังใจให้ทั้งแม่มดกะมะลินะคะ..จี กะ แสนดีค่ะ

 5. Color Says:

  ไข้สูงมากๆ เราเน้นหัวอย่างเดียวเลย เอาน้ำแข็งห่อผ้าแล้วลูบจนหัวแฉะเลย แต่กลับแห้งไวมากเพราะความร้อน ใส่เสื้อแขนกุดเพื่อระบายความร้อนตามข้อพับ แผ่นหลังเราฉีดน้ำสกัดจากใบย่านางซึ่งเป็นยาเย็นให้ทั่วแล้วปล่อยให้แห้ง ประมาณ 15 วินาทีก็แห้งแล้ว ความร้อนลดได้เร็วมาก

 6. คุณบัว Says:

  ผ่านมาเจอเวบนี้ ชอบจังคะ คุณแม่คนเก่งอ่านเพลินดี หนูน้อยน่ารักน่าชังมากคะ

 7. Alex Raksawong Says:

  มีสุขร่วมเสพ มีทุกข์ร่วมต้าน
  นี่แหละคือครอบครัวจริงๆ

 8. ป้าอ้อของมะลิ Says:

  ดีใจกับพัฒนาการของมะลิจ้ะ

 9. Thanida Says:

  มะลิที่รัก

  ทุกๆเรื่อง ทุกๆพัฒนาการของหนู ที่แม่มดเขียนมา ป้าว่าถ้าหนูโตพอกลับมานั่งอ่าน มะลิน่าที่จะจับกระแสของความกังวล ห่วงใย และความรักของแม่มดได้นะคะว่ามีอยู่มากมายๆในทุกเรื่องราว. นั่นอาจเป็นด้วยเพราะความผูกพันของคนที่เป็นแม่ ที่อุ้มท้องหนูมาตั้ง 9 เดือน ถ้าอยากรู้ว่าช่วงหนูอยู่ในท้องแม่เป็นยังไง หนูต้องให้แม่เล่าให้ฟังแล้วละคะ. ยิ่งพอคลอดหนูและอยู่ห่างไกลเมืองไทย ประเทศที่แม่หนูเกิด แม่คงยิ่งโดดเดี่ยวด้วยไม่มีใครที่จะปรึกษา ความกังวลต่างๆจึงมากมายเพราะแม่มีหนูมาให้เลี้ยงเป็นคนแรก และอาการนี้จะเป็นกับแม่มือใหม่ทุกคน. ที่เวลาลูกเป็นอะไร แม่ถ้ารู้ว่าหนูเจ็บก็จะเจ็บไปด้วยพร้อมน้ำตาที่ไหลออกมาเพราะเห็นหนูทรมาน จากเรื่องนี้ก็คงไม่พ้นเรื่อง อึของมะลิ และเรื่องหนูตัวร้อนสูง. ซึ่งป้าว่าคงมีอีกหลายเรื่องราวแน่ๆที่แม่จะน้ำตาไหลไปกับหนูกว่ามะลิของพวกเราจะโต

  ป้าเตยกับลุงสันต์

 10. silversilver Says:

  Wedding Party Dresses, Wedding Party Gowns For Sale, Buy Quality Wedding Party Dresses Online – JJsHouse Bridal

  #sddm
  { margin: 0 auto;
  padding: 0;
  z-index: 30;
  background-color:#F4F4F4;
  width: 80px;
  height:23px;
  float: right;
  margin-right: 70px;}

  #sddm li
  { margin: 0;
  padding: 0;
  list-style: none;
  float: left;
  font: bold 12px arial}

  #sddm li a
  { display: block;
  margin: 0 1px 0 0;
  padding: 4px 10px;
  width: 60px;
  background: #242424;
  color: #000;
  text-align: center;
  text-decoration: none}

  #sddm li a:hover
  { background: #49A3FF}

  #sddm div
  { position: absolute;
  visibility: hidden;
  margin: 0;
  padding: 0;
  background: #EAEBD8;
  border: 1px solid #5970B2}

  #sddm div a
  { position: relative;
  display: block;
  margin: 0;
  padding: 5px 10px;
  width: auto;
  white-space: nowrap;
  text-align: left;
  text-decoration: none;
  background: #EAEBD8;
  color: #2875DE;
  font: 12px arial}

  #sddm div a:hover
  { background: #49A3FF;
  color: #FFF}

  Language


  Deutsch


  Français


  Italiano


  Español


  Português


  日本語


  Russian


  Arabic


  Norwegian


  Swedish


  Danish


  Nederlands


  Finland


  Ireland


  English

  Payment | 
  Shipping & Returns  | 
  Wholesale | 
  Contact Us

  Welcome!
  Sign In
  or Register

  Your cart is empty

  Home
  Wedding Dresses
  Wedding Party Dresses
  Special Occasion Dresses

  A-line wedding Dress
  Ball Gown Wedding Dress
  Best Sell Wedding Dresses
  Classic Wedding Dresses
  Empire Waist Wedding Dresses
  Mermaid Wedding Dresses
  Plus Size Wedding Dresses
  Hot Wedding Dresses

  Bridesmaid Dresses
  Flower Girl Dresses
  Mother of Bride Dresses

  Cocktail Dresses
  Evening Dresses
  Homecoming Dresses

  Currencies

  US Dollar
  CNY
  Euro
  GB Pound
  Canadian Dollar
  Australian Dollar
  Jappen Yen
  Norske Krone
  Swedish Krone
  Danish Krone

  Categories

  Wedding Dresses
  Wedding Party Dresses
  Bridesmaid Dresses
  Flower Girl Dresses
  Mother of Bride Dresses
  Prom Dresses
  Special Occasion Dresses
  Weekly Deals

  Featured –   [more]
  Adorable Strapless Beads Working Sash / Ribbon Mermaid Lace Satin Chapel Train Wedding Frock $487.00  $307.00Save: 37% off2013 Affecting Dress Chiffon Straps Sweetheart Wrinkle Empire Waist Decent Knee Length $366.00  $236.00Save: 36% offAbsorbing Applique Beads Working Strapless Natural Lace Satin Chapel Train Wedding Dress for Brides $463.00  $277.00Save: 40% off2011 A-line White Straps Beads Pure Angel Flower Girl Dress $352.00  $227.00Save: 36% off

  Specials –   [more]
  Cheap Archaistic Flat Claret Floor Length Column Empire Bridesmaid Dress $354.00  $235.00Save: 34% offCheap Appealing Green Flat Simple Floor Length Belt Bridesmaid Dress $325.00  $230.00Save: 29% offCheap Amazing Sweetheart Floor Length Claret Elegant Bridesmaid Dress $356.00  $233.00Save: 35% off

  Home :: 
  Wedding Party Dresses

  Wedding Party Dresses

  Filter Results by:
  Items starting with …
  A
  B
  C
  D
  E
  F
  G
  H
  I
  J
  K
  L
  M
  N
  O
  P
  Q
  R
  S
  T
  U
  V
  W
  X
  Y
  Z
  0
  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9

  Displaying 1 to 18 (of 665 products)
   1  2  3  4  5   37  [Next >>] 

  2011 A-line Light Purple Organza Short Sleeves Flower Girl Dress $345.00  $227.00Save: 34% off
  2011 A-line White Organza Chocolate Belt Flower Girl Dress $340.00  $225.00Save: 34% off
  2011 A-line White Straps Beads Pure Angel Flower Girl Dress $352.00  $227.00Save: 36% off
  2011 Ball-gown Cute Girl Halter Purple Flower Girl Dress $357.00  $227.00Save: 36% off
  2011 Cute Angel Green Lovely Belt Tea Length Flower Girl Dress $332.00  $220.00Save: 34% off
  2011 Cute Angel Lace Short Sleeves Pure Floor Length Flower Girl Dress $368.00  $223.00Save: 39% off
  2011 Cute Angel Lace Short Sleeves Purple Tea Length Flower Girl Dress $333.00  $220.00Save: 34% off
  2011 Cute Angel Pink Short Sleeves Taffeta Flower Girl Dress $347.00  $227.00Save: 35% off
  2011 Cute Angel Straps Blue Bowknot Empire Flower Girl Dress $345.00  $223.00Save: 35% off
  2011 Lively Angel Belt Bowknot Lace Sleeveless Flower Girl Dress $198.00  $220.00Save: -11% off
  2011 Lively Flower Little Angel Cute Sleeveless Flower Girl Dress In White And Red $198.00  $223.00Save: -13% off
  2011 Lively Girl Pure White Taffeta Floor Length Flower Girl Dress $376.00  $227.00Save: 40% off
  2011 Orange Cute Girl Floor Length Belt Flower Girl Dress $350.00  $227.00Save: 35% off
  2011 Pink And White Flower Tea Length Short Sleeves Flower Girl Dress $345.00  $220.00Save: 36% off
  2011 Pure White Floor Length Taffeta Short Sleeves Flower Girl Dress $370.00  $226.00Save: 39% off
  2011 Short Sleeves White Flower Pure Angels Flower Girl Dress $198.00  $220.00Save: -11% off
  2011 Sweetheart Chocolate Empoire Flower Floor Length Bridesmaid Dress $356.00  $196.00Save: 45% off
  2011 White And Red Short Sleeves Organza Flower Girl Dress $352.00  $220.00Save: 38% off

  Displaying 1 to 18 (of 665 products)
   1  2  3  4  5   37  [Next >>] 

  New Products For March – Wedding Party DressesCheap elaborate Floor Length Flat Simple Mature Light Blue Bridesmaid Dress $370.00  $236.00Save: 36% off
  Cheap Entrancing A- line Flat Tea Length Black Simple Ruffles Bridesmaid Dress $334.00  $233.00Save: 30% off
  Cheap Delightful Purple Flower Empire Ruffles Floor Length Bridesmaid Dress $352.00  $236.00Save: 33% off
  Cheap Engrossing Black One Strap Floor Length Chiffon Flower Simple Elegant Bridesmaid Dress $370.00  $237.00Save: 36% off
  Cheap Engrossing Sweetheart Floor Length Chocolate Elegant Bridesmaid Dress $357.00  $237.00Save: 34% off
  Cheap Enticing Blue V-neck Sexy Column Sexy Floor Length Bridesmaid Dress $371.00  $232.00Save: 37% off
  Cheap Ethereal Sweetheart Simple Metal Knee Length Sexy Bridesmaid Dress $338.00  $231.00Save: 32% off
  Cheap Elegant Straps A-line Empire Knee Length Sexy Simple Bridesmaid Dress $357.00  $230.00Save: 36% off
  Cheap engaging Empire Organza Straps Flower Sweetheart Knee Length Bridesmaid Dress $198.00  $231.00Save: -17% off
  Cheap Entrancing A-line Sexy Filament Straps claret Knee Length Sexy Bridesmaid Dress $347.00  $233.00Save: 33% off
  Cheap Dreamlike A-line Black Sweetheart Floor Length Simple Graceful Bridesmaid Dress $337.00  $233.00Save: 31% off
  Cheap Distinct Sweetheart Black Organza Floor Length Beads Elegant Bridesmaid Dress $337.00  $247.00Save: 27% off
  Cheap Enticing Mermaid Sweetheart Train Light Yellow Elegant Bridesmaid Dress $387.00  $243.00Save: 37% off
  Cheap Ethereal A-line V-neck Ruffles Claret Floor Length Sexy Bridesmaid Dress $367.00  $233.00Save: 37% off
  Cheap Divine A-line Watermelon Red Straps Knee Length Bridesmaid Dress $357.00  $233.00Save: 35% off
  Cheap Exotic Chiffon Straps Dark Blue Floor Length Elegant Mature Bridesmaid Dress $355.00  $235.00Save: 34% off

         Help Center

  Order Tracking
  Coupons
  Contact Us

     Payment & Shipping

  Shipping
  Wholesale
  Payment Methods

     Customer Service

  Size Chart
  Color Chart
  About Us

               Hot Sales

  Wedding Dresses
  Bridesmaid Dresses
  Mother & Guests Dresses
  Flower Girl Dresses
  Weekly Specials


  Copyright © 2012-2014 All Rights Reserved.

 11. silversilver Says:

  new balance sneakers
  | new balance
  | new balance shoes

  Men New Balance 891: pagina-1

  language:

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

  Payment | 
  Shipping & Returns  | 
  Wholesale | 
  Contact Us

  Welcome!
  Sign In
  or Register

  Your cart is empty

  Men 501
  Women 574

  Currencies

  US Dollar
  CNY
  Euro
  GB Pound
  Canadian Dollar
  Australian Dollar
  Jappen Yen
  Norske Krone
  Swedish Krone
  Danish Krone

  Categories

  2013 Loves (12)
  2013 Men (29)
  2013 Women (30)
  Men 1300(8)
  Men 1400(10)
  Men 1500(11)
  Men 1600(11)
  Men 1700(3)
  Men 2040(1)
  Men 360(9)
  Men 373(8)
  Men 410(8)
  Men 420(11)
  Men 501(2)
  Men 574(105)
  Men 576(5)
  Men 577(16)
  Men 578(4)
  Men 580(8)
  Men 581(4)
  Men 595(8)
  Men 620(5)
  Men 625(3)
  Men 680(6)
  Men 710(6)
  Men 751(6)
  Men 754(6)
  Men 890(6)
  Men 891(5)
  Men 990(7)
  Men 991(5)
  Men 993(6)
  Men 996(36)
  Men 997(1)
  Men 998(14)
  Men 999(26)
  Men A19(2)
  Men A21(7)
  Men CC(7)
  Men MO1320(6)
  Men Sonic 77(9)
  Women 360(6)
  Women 373(5)
  Women 420(6)
  Women 501(5)
  Women 574(87)
  Women 577(5)
  Women 580(2)
  Women 595(7)
  Women 881(5)
  Women 890(4)
  Women 990(4)
  Women 996(41)
  Women 999(4)
  Women A19(2)
  Women CC(4)
  Women Sonic 77(7)

  Featured –   [more]
  New Balance ML574SB Grey skyBlue Men Shoes$70.00New Balance M577GB Powderblue Dimgray Blue Gray Logo Shoes$69.00New Balance 751 Orange Grey Silver mesh running shoes$70.00New Balance 577 UK edition darkBlue Grey White women shoes$69.00

  Home :: 
  Men 891(5)

  Men 891(5)

  Filter Results by:
  Items starting with …
  A
  B
  C
  D
  E
  F
  G
  H
  I
  J
  K
  L
  M
  N
  O
  P
  Q
  R
  S
  T
  U
  V
  W
  X
  Y
  Z
  0
  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9

  Displaying 1 to 5 (of 5 products)
   

  New Balance CT891 x Penny Skateboard shoes Black RedNew Balance CT891 x Penny Skateboard shoes Black Red$70.00
  New Balance CT891 x Penny Skateboard shoes Black WhiteNew Balance CT891 x Penny Skateboard shoes Black White$70.00
  New Balance CT891 x Penny Skateboard shoes Black YellowNew Balance CT891 x Penny Skateboard shoes Black Yellow$70.00
  New Balance CT891 x Penny Skateboard shoes Khaki WhiteNew Balance CT891 x Penny Skateboard shoes Khaki White$70.00
  New Balance CT891 x Penny Skateboard shoes off-White RedNew Balance CT891 x Penny Skateboard shoes off-White Red$70.00

  Displaying 1 to 5 (of 5 products)
   

  New Products For April – Men 891(5)New Balance CT891 x Penny Skateboard shoes Khaki White$70.00
  New Balance CT891 x Penny Skateboard shoes Black Yellow$70.00
  New Balance CT891 x Penny Skateboard shoes Black Red$70.00
  New Balance CT891 x Penny Skateboard shoes Black White$70.00
  New Balance CT891 x Penny Skateboard shoes off-White Red$70.00

  Home
     Shipping
     Wholesale
     Order Tracking
     Coupons
     Payment Methods
     Contact Us

  New Balance SHOSE OUTLET   
  New Balance 420   
  New Balance 574   
  New Balance Mens   
  New Balance Women   
  New Balance Cheap  


  Copyright © 2012-2014 All Rights Reserved.

  Sport Mens New Balance
  Mens New Balance
  sneakers blog sneakers About newbalancediscount.com blog

 12. silversilver Says:

  gucci handbags
  gucci
  gucci handbags

  Gucci Wallet 202503 – $480.00 : Gucci outlet, SITE_TAGLINE

  language:

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

  Wholesale
  Shipping Info
  Payment Methods
  Contact Us

  Welcome
  GUEST, PLEASE Sign In
  or Register

  Shopping Bag:&nbsp&nbsp(Your cart is empty)

  Home
  Belts for Men
  Gucci Handbags
  Gucci New Shoes
  Gucci Wallet
  Cool Sunglasses
  Gucci Bi-folds

  Currencies

  US Dollar
  CNY
  Euro
  GB Pound
  Canadian Dollar
  Australian Dollar
  Jappen Yen
  Norske Krone
  Swedish Krone
  Danish Krone

  Categories

  Gucci Belts-> (231)
  Gucci Cap-> (28)
  Gucci Handbags-> (453)
  Gucci Men Shoes-> (819)
  Gucci New 2013-> (23)
  Gucci Sunglasses-> (77)
  Gucci Wallet-> (344)
    - Gucci Bi-folds (73)
    - Gucci Card Cases (23)
    - Gucci Coin Purses (6)
    - Gucci Continental Wallet (121)
    - Gucci Flap French Wallet (34)
    - Gucci Mini Wallets (13)
    - Gucci Purse (31)
    - Gucci Wallet 2012 (35)
    - Gucci Wristlets (8)
  Gucci Women Shoes-> (199)

  Featured – more
  Gucci Mini Flap French Wallet 203548 ALX3G 6208$461.00Gucci 2011 Handbags 202371$219.00

  Home :: 
  Gucci Wallet-> :: 
    - Gucci Wallet 2012 :: 
  Gucci Wallet 202503

  Gucci Wallet 202503

  .jqzoom{

  float:left;

  position:relative;

  padding:0px;

  cursor:pointer;
  width:301px;
  height:300px;
  }”

  $480.00

  Add to Cart:

  Product DescriptionBlack guccissima leather with black leather trim/interior Eleven card slots and two bill compartments ID window 10.5W x 9.5H Thank you for visiting your Gucci online shop. Here we can provide you with the latest and most fashionable bags, shoes, watches, and accessories. Gucci is now one of the worlds most iconic fashion brands. Take your own distinctive and extravagant Gucci product today.

  Related Products

  Gucci Wallet 202522

  Gucci Wallet 202527

  Gucci Wallet 202517

  Gucci Wallet 202519

  Home
     Shipping
     Wholesale
     Order Tracking
     Coupons
     Payment Methods
     Contact Us

  GUCCI BAGS   
  GUCCI IMITATE   
  GUCCI DISCOUNT BAGS   
  GUCCI 2012   
  GUCCI CHEAP STOER   
  GUCCI HIGH IMITATE  


  Copyright © 2012 All Rights Reserved.

  gucci outlet online store
  gucci outlet
  handbags blog handbags About work2net.net blog

 13. silversilver Says:

  watch
  watches
  watch

  Omega Watches Replica De Ville 5943.40.31 mechanical male watch – $253.00 : Professional Replica Omega Watches Store, omegahk.org

  language:

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

  Welcome!
  Sign In
  or Register

  Your cart is empty

  Omega De Ville
  Omega Seamaster
  Omega Speedmaster

  Currencies

  US Dollar (USD)
  Euro (EUR)
  GB Pound (GBP)
  Canadian Dollar (CAD)
  Australian Dollar (AUD)
  Jappen Yen (JPY)
  Norske Krone (NOK)
  Swedish Krone (SEK)
  Danish Krone (DKK)
  CNY (CNY)

  Categories

  Omega Watches Replica Constellation
  Omega Watches Replica DE Ville
  Omega Watches Replica Museum Classic
  Omega Watches Replica Olympic Collection
  Omega Watches Replica Olympic Special Edition
  Omega Watches Replica Seamaster
  Omega Watches Replica Specialities
  Omega Watches Replica Speedmaster

  Featured –   [more]
  Omega Watches Replica Speedmaster 323.21.40.40.01.001 men’s automatic mechanical watches $6,618.00  $202.00Save: 97% offReplica Omega Watches Constellation 1105.77.00 mechanical male watch $24,092.00  $209.00Save: 99% offOmega Watches Replica Seamaster 2503.33.00 Men’s Automatic mechanical watches $3,748.00  $204.00Save: 95% off

  Home :: 
  Omega Watches Replica DE Ville :: 
  Omega Watches Replica De Ville 5943.40.31 mechanical male watch

  .jqzoom{

  float:left;

  position:relative;

  padding:0px;

  cursor:pointer;
  width:301px;
  height:300px;
  }

  Omega Watches Replica De Ville 5943.40.31 mechanical male watch

  $116,185.00  $253.00Save: 100% off

  Add to Cart:

  Description

  Central Tourbillon worthy collection of masterpieces
  1 Omega Watches Replica Central Tourbillon movement , worthy of collection works
  2 platinum case , crocodile leather strap , high quality choice
  3 . Stable accurate and reliable , fashionable , simple design
  Product Code : 4461

  Brand
  Replica Omega Watches

  Series
  De Ville

  Style
  Men

  Phenotypic
  Round

  Watchband
  Cortical

  Dial
  Silver

  Related Products

  Omega Watches Replica De Ville 431.33.41.21.01.001 men’s automatic mechanical watches

  Omega Watches Replica De Ville 431.53.41.21.64.001 men’s mechanical watches

  Omega Watches Replica De Ville 7813.50.31 Men’s mechanical watches

  Omega Watches Replica De Ville Ladymatic 425.68.34.20.55.002 Ladies automatic mechanical watches

  Home
     Shipping
     Wholesale
     Order Tracking
     Coupons
     Payment Methods
     Contact Us

  Replica Omega Speedmaster   
  Replica Omega DE-Ville   
  Replica Omega specialities   
  Replica Omega seamaster   
  Replica Omega Constellation  


  Copyright © 2014 All Rights Reserved.

  omega watches on sale
  omega watches replica

 14. Anonymous Says:

  NOMOS腕時計 US Dollar Euro GB Pound Canadian Dollar Australian Dollar Jappen Yen Norske Krone Swedish Krone Danish Krone CNY カテゴリ カルティエの腕時計 タグホイヤーの腕時計 A.ランゲ&ゾーネ IWCの腕時計 NOMOS腕時計 AHOIコレクション CLUBコレクション LAMBDAコレクション LUXコレクション METROコレクション MINIMATIKコレクション ORIONコレクション TANGENTEコレクション TANGOMATコレクション TETRAコレクション チューリッヒコレクション ルートヴィヒコレクション ウブロの腕時計 エルメスの腕時計 オーデマピゲの腕時計 グラスヒュッテの腕時計 ショパール時計 ジャガー・ルクルトの腕時計 チューダーの腕時計 ティソの腕時計 パテックフィリップの腕時計 パネライの腕時計 ピアジェの腕時計 フランクミュラーウォッチ ブライトリングの腕時計 ブレゲの腕時計 モンブランの腕時計 リチャード・ミラーの腕時計 レーダー腕時計 ロンジンの腕時計 ヴァシュロンコンスタンタンの腕時計 ヴァンクリーフ&アーペルの時計 ベストセラー NOMOS METROシリーズ1101腕時計 ¥56160 ¥27000 割引: 52%OFF 941時計のNOMOS LUXコレクション ¥41256 ¥22032 割引: 47%OFF 954時計のNOMOS LAMBDAコレクション ¥44172 ¥25596 割引: 42%OFF おすすめ – [詳細] タグホイヤーのF1コレクションWAC1215.BC0844を見ます¥62964 ¥23868 割引: 62%OFF L.U.Cコレクション161888から1003ショパール時計¥69012 ¥22572 割引: 67%OFF フランクミュラーCHRONOMETROコレクション1752 QZ NR CHR MET D CD腕時計¥71604 ¥27756 割引: 61%OFF :: NOMOS腕時計
  NOMOS腕時計 ベスト 偽NOMOS腕時計あなたのために販売して! 1 から 18 を表示中 (商品の数: 136 ) 1 2 3 4 5 8 [次へ >>] 301時計のNOMOSオリオンコレクション¥37800 ¥23004 割引: 39%OFF 306時計のNOMOSオリオンコレクション¥54216 ¥22896 割引: 58%OFF 307時計のNOMOSオリオンコレクション¥40500 ¥25920 割引: 36%OFF 309時計のNOMOSオリオンコレクション¥54972 ¥24084 割引: 56%OFF 314時計のNOMOSオリオンコレクション¥56160 ¥22680 割引: 60%OFF 321時計のNOMOSオリオンコレクション¥67608 ¥25704 割引: 62%OFF 322時計のNOMOSオリオンコレクション¥46548 ¥23328 割引: 50%OFF 324時計のNOMOSオリオンコレクション¥59076 ¥26352 割引: 55%OFF 325時計のNOMOSオリオンコレクション¥39528 ¥23652 割引: 40%OFF 326時計のNOMOSオリオンコレクション¥68364 ¥24084 割引: 65%OFF 331時計のNOMOSオリオンコレクション¥60372 ¥24192 割引: 60%OFF 332時計のNOMOSオリオンコレクション¥41364 ¥23868 割引: 42%OFF 351時計のNOMOSオリオンコレクション¥44064 ¥24516 割引: 44%OFF 352時計のNOMOSオリオンコレクション¥42876 ¥24192 割引: 44%OFF 380時計のNOMOSオリオンコレクション¥45144 ¥23976 割引: 47%OFF 381時計のNOMOSオリオンコレクション¥54756 ¥23220 割引: 58%OFF 382時計のNOMOSオリオンコレクション¥46008 ¥25920 割引: 44%OFF 383時計のNOMOSオリオンコレクション¥52812 ¥23436 割引: 56%OFF 1 から 18 を表示中 (商品の数: 136 ) 1 2 3 4 5 8 [次へ >>] 送料 卸売 注文追跡 クーポン お支払い方法 お問い合わせ レプリカオメガ レプリカパテックフィリップ レプリカロレックス レプリカ IWC レプリカカルティエ トップブランドの時計 著作権© 2012 すべての権利予約。

 15. Anonymous Says:

  longines knock off replica longines watches longine replica ロンジンラグランドクラシック US Dollar Euro GB Pound Canadian Dollar Australian Dollar Jappen Yen Norske Krone Swedish Krone Danish Krone CNY カテゴリ レプリカロンジン ロンジンフラッグシップ ロンジンのPrimaLuna ロンジンbellearti ロンジンevidenza ロンジンgrandvitesseコレクション ロンジンhydroconquest ロンジンの存在感 ロンジンアドミラル ロンジンサンimierコレクション ロンジンドルチェビタ ロンジンマスターコレクション ロンジンラグランドクラシック ロンジンレグランclassiques ロンジン征服 ロンジン遺産コレクション おすすめ – [詳細] ロンジンL4.821.4.11.2メンズプレゼンス自動機械式時計(ロンジン)¥604908 ¥21708 割引: 96%OFF ロンジンラグランドクラシックL4.741.0.12.6 / L4.241.0.12.6カップルクォーツ時計(ロンジン)¥1791504 ¥23436 割引: 99%OFF ロンジンドルチェビタL5.158.5.70.7レディースクォーツ時計(ロンジン)¥800388 ¥20844 割引: 97%OFF ホーム :: ロンジンラグランドクラシック ロンジンラグランドクラシック 1 から 15 を表示中 (商品の数: 188 ) 1 2 3 4 5 13 [次へ >>] ラグランドクラシックL4.191.6.11.0ロンジンのクォーツ時計(ロンジン)古典的なのスマートでスタイリッシ fake longines copy longines

 16. Anonymous Says:

  Replica Blancpain US Dollar Euro GB Pound Canadian Dollar Australian Dollar Jappen Yen Norske Krone Swedish Krone Danish Krone CNY Categorie Blancpain Replica Breitling audemars piguet breguet Orologi Cartier Replica AR factory Replica AR Factory Replica Blancpain Blancpain mechanical watch Blancpain Mechanical Watches Replica Breguet Replica Chanel Replica Chopard Replica Hublot Replica Longines Replica n factory watch Replica of other brands Replica Other brands Replica parmesan Johnny Replica Patek Philippe Replica Richard Miller Replica Rolex Replica Tissot Replica Titoni Replica tourbillon Replica Tudor Replica zf factory watch Replica Frankmueller Replica Glashütte Replica Mido Replica N orologi di fabbrica Replica Omega Replica Piguet Replica Rolex Replica Tudor Replica Zenith tudor Vetrina – [vedi] Rolex modello: 118348-83208 serie domenica calendario orologi meccanici degli uomini. €715.96 €232.23 Risparmi: 68% sconto JF of the Royal Oak 15710st,2017 new Summer Color series top compound watches€880.27 €254.26 Risparmi: 71% sconto XF fabbrica Zenith Pilot serie 11.1940.679/93. C800 retrò grande volo classico€447.94 €220.30 Risparmi: 51% sconto A casa :: Replica Blancpain Replica Blancpain Visualizzati da 1 a 18 (di 48 articoli) 1 2 3 [Succ. >>] Bao Cooper Classic Series 6651 formale orologi, elegante e riservato, 40×11mm €491.08 €216.62 Risparmi: 56% sconto Blancpain 50 quest Ultimate Edition effetto luminoso Violet riVestito meccanico Watch ZF nuovo €1,181.34 €279.96 Risparmi: 76% sconto ZF Factory 1:1 doppia incisione alta imitazione PO Cooper 50? serie 5015-1130-52 orologi meccanici €1,048.24 €262.52 Risparmi: 75% sconto ZF ha prodotto 50 batiscafo, elegante, ritmico sotto la fortezza nascosta e la bellezza matura. Orologi da uomo ZF50 Diving €598.47 €247.83 Risparmi: 59% sconto Bao Cooper Lake Lemon Series Belt plate small diameter formal watches, 3A factory production, 38×8.9mm€844.47 €216.62 Risparmi: 74% sconto Bao Cooper Spring Palace orologio indossa i sentimenti MK produzione di fabbrica dimensioni 38x 11.5 mm €889.45 €216.62 Risparmi: 76% sconto Bao Cooper Spring Palace watches two stitches half a small second, wearing is feelings, Mk factory produced€838.96 €219.38 Risparmi: 74% sconto Bopper 50& #13706; series of 5000-1140-o52a, commonly known as??”Deep Submersible” new product listing€627.84 €245.08 Risparmi: 61% sconto Compound PO Cooper 50 Search series 5015-1130-52 n factory Bao Platinum 50 Search series Watches€445.18 €258.85 Risparmi: 42% sconto GF Factory PO Cooper 50 Xun Series men’s mechanical watches new 43.6mm men’s watches€1,023.46 €248.75 Risparmi: 76% sconto GF Factory PO Cooper 50 Xun uomo meccanico nero orologi nuovi top composti orologi €624.17 €236.82 Risparmi: 62% sconto Il 5000-1110-B52A della serie di ricerca Blancpain 50 è comunemente noto come il [Deep sommergibile] nuovo prodotto. €810.51 €247.83 Risparmi: 69% sconto Il nuovo orologio Spring Palace è indossato dalle sensazioni della fabbrica di Mk, le dimensioni di 38×11,5mm sono state scavate €640.69 €216.62 Risparmi: 66% sconto JB Factory 1: 1 Compound bao Cooper Lake Lemon Orologi ad alta imitazione meccanica €457.11 €223.97 Risparmi: 51% sconto N Factory Bao Platinum 5015d-1140-52b 50 serie di ricerca Blue film Anti-Blu-ray N Factory Oracle €864.66 €260.68 Risparmi: 70% sconto n factory Blancpain 5015-1140-52B fifty search series (rose gold) top replica watches€921.57 €258.85 Risparmi: 72% sconto N Factory edizione po Cooper 50? Uno dei manufatti blu, dimensioni 45x 15.5 mm, 2836 movimento meccanico automatico €750.84 €266.19 Risparmi: 65% sconto N versione Factory del Blancpain 50? Limited Edition, dimensioni 45X 15.5 mm, 2836 movimento meccanico automatico €820.60 €262.52 Risparmi: 68% sconto Visualizzati da 1 a 18 (di 48 articoli) 1 2 3 [Succ. >>] Home Shipping Wholesale Order Tracking Coupons Payment Methods Contact Us REPLICA OMEGA REPLICA PATEK PHILIPPE REPLICA ROLEX REPLICA IWC REPLICA CARTIER TOP BRAND WATCHES Copyright © 2012 All Rights Reserved.

 17. Anonymous Says:

  watches watches patek Карманные часы US Dollar Euro GB Pound Canadian Dollar Australian Dollar Jappen Yen Norske Krone Swedish Krone Danish Krone CNY Categories Реплика Patek Женские часы Реплика Patek Мужские часы Реплика Patek карманные часы Bestsellers Реплика Patek Philippe 983J-001 – Желтое золото – Мужчины Часы карманные Hunter $376.00 $274.00 Save: 27% off Реплика Patek Philippe 972/1J-010 – Желтое золото – Мужчины Часы карманные Лепин $395.00 $264.00 Save: 33% off Featured – more Реплика Patek Philippe 5196R-001 – Розовое золото – Мужчины Calatrava$463.00 $293.00 Save: 37% off Реплика Patek Philippe 7119/1J-010 – Желтое золото – Дамы Calatrava$506.00 $271.00 Save: 46% off Реплика Patek Philippe 5980/1A-019 – Нержавеющая сталь – Мужчины Nautilus$387.00 $270.00 Save: 30% off Home :: Реплика Patek карманные часы Реплика Patek карманные часы Filter Results by: Items starting with … A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Displaying 1 to 6 (of 6 products) Реплика Patek Philippe 972/1J-010 – Желтое золото – Мужчины Часы карманные ЛепинДвижение МеханическиеКалибр… $395.00 $264.00 Save: 33% off Реплика Patek Philippe 973J-010 – Желтое золото – Мужчины Часы карманные ЛепинДвижение МеханическиеКалибр… $510.00 $240.00 Save: 53% off Реплика Patek Philippe 980G-010 – Белое золото – Мужчины Часы карманные HunterДвижение МеханическиеКалибр… $402.00 $260.00 Save: 35% off Реплика Patek Philippe 980J-011 – Желтое золото – Мужчины Часы карманные HunterДвижение МеханическиеКалибр… $494.00 $245.00 Save: 50% off Реплика Patek Philippe 980R-001 – Розовое золото – Мужчины Часы карманные HunterДвижение МеханическиеКалибр… $495.00 $268.00 Save: 46% off Реплика Patek Philippe 983J-001 – Желтое золото – Мужчины Часы карманные HunterДвижение МеханическиеКалибр… $376.00 $274.00 Save: 27% off Displaying 1 to 6 (of 6 products) Нет Дома Доставка Оптовая торговля Отслеживание заказов Купоны Методы оплаты Свяжитесь с нами ЧАСЫ PATEK PHILIPPE ПАТЕК ФИЛИПП ИМите ЧАСЫ PATEK PHILIPPE DISCOUNT ПАТЕК ФИЛИПП ЕДЕС СТОЕР ПАТЕК ФИЛИПП ХИМИТЕ Авторское право © 2012 Все права защищены. patek philip patek philippe ladies

 18. Anonymous Says:

  hublot replica watches Fake swiss hublot watches hublot replica watches Big Bang Tutti Frutti Hublot часы – Просмотр большой выбор Hublot Big Bang Tutti Frutti часы US Dollar Euro GB Pound Canadian Dollar Australian Dollar Jappen Yen Norske Krone Swedish Krone Danish Krone CNY Categories Big Bang Caviar Big Bang 41mm Изукрашенный Big Bang 38mm Big Bang 38mm Tutti Frutti Big Bang 38mm Изукрашенный Big Bang 41mm Big Bang 41mm Tutti Frutti Big Bang 44mm Big Bang 44mm Изукрашенный Big Bang 44mm Куда взрыва Big Bang 45mm Big Bang Tourbillon Big Bang короля King Power АКЦИИ Дух Большого Взрыва Классический Fusion 33mm Классический Fusion 38мм Классический Fusion 42мм Классический Fusion 45мм Классический Fusion Tourbillon ограниченная версия Старые модели шедевр Featured – [more] Hublot Big Bang Gold Tutti Frutti Красный 341.PR.2010.LR.1913 [f62f]$568.00 $221.00 Save: 61% off Hublot Big Bang Tutti Frutti Фиолетовый Икра 346.CD.1800.LR.1905 [2834]$578.00 $230.00 Save: 60% off Hublot Big Bang Tutti Frutti Фундук 341.PC.2010.LR.1903 [dc01]$602.00 $223.00 Save: 63% off Home :: Big Bang 41mm Tutti Frutti Big Bang 41mm Tutti Frutti Filter Results by: Items starting with … A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Displaying 1 to 15 (of 43 products) 1 2 3 [Next >>] Hublot Big Bang 41mm Сталь Tutti Frutti Красный 341.SR.6010.LR.1913 [b499]$608.00 $237.00 Save: 61% off Hublot Big Bang 41mm Сталь Tutti Frutti Оранжевый 341.SO.6010.LR.1906 [a6b3]$404.00 $219.00 Save: 46% off Hublot Big Bang 41mm Сталь Tutti Frutti Синий 341.SL.6010.LR.1907 [aec2]$401.00 $246.00 Save: 39% off Hublot Big Bang 41mm Сталь Tutti Frutti Фиолетовый RG 341.PV.2010.LR.1905 [a644]$510.00 $226.00 Save: 56% off Hublot Big Bang 41mm Сталь Tutti Frutti Яблоко 341.SG.6010.LR.1922 [7207]$321.00 $227.00 Save: 29% off Hublot Big Bang Black Tutti Frutti Black Rose 341.CP.1110.LR.1933 [a5bf]$467.00 $222.00 Save: 52% off Hublot Big Bang Black Tutti Frutti Красный 341.CR.1110.LR.1913 [ecfb]$551.00 $224.00 Save: 59% off Hublot Big Bang Black Tutti Frutti Синий 341.CL.1110.LR.1907 [a441]$663.00 $239.00 Save: 64% off Hublot Big Bang Black Tutti Frutti Черный лимон 341.CY.1110.LR.1911 [7273]$648.00 $260.00 Save: 60% off Hublot Big Bang Black Tutti Frutti Черный Федерация Яблоко Мексиканская футбольная ассоциация [ae1b]$603.00 $259.00 Save: 57% off Hublot Big Bang Camel Алмазы Золото Tutti Frutti 341.PA.5390.LR.1104 [767b]$428.00 $249.00 Save: 42% off Hublot Big Bang Gold Tutti Frutti Красный 341.PR.2010.LR.1913 [f62f]$568.00 $221.00 Save: 61% off Hublot Big Bang Gold Tutti Frutti Синий 341.PL.2010.LR.1907 [2d5b]$616.00 $249.00 Save: 60% off Hublot Big Bang Tutti Frutti 341.PO.2010.LR.1906 ( розовое золото ) [97e0]$445.00 $226.00 Save: 49% off Hublot Big Bang Tutti Frutti 41мм 341.PP.2010.LR.1933 [7a90]$451.00 $253.00 Save: 44% off Displaying 1 to 15 (of 43 products) 1 2 3 [Next >>] ГУБЛОТ КАНАКСТО Новые прибытия Рекомендуемые продукты Специальные предложения Серия Большого Взрыва Классическая серия Fusion Король Экстрим серии Серия MasterPiece Отслеживание заказов Купоны Методы оплаты Свяжитесь с нами кооперативный партнер Все права интеллектуальной собственности зарезервированы. Оплата- Доставка и возвраты- Оптовая торговля- Свяжитесь с нами cheap bublot watches chronograph hublot watches whosale

 19. pittsburghpitts Says:

  Omega museum classic US Dollar Euro GB Pound Canadian Dollar Australian Dollar Jappen Yen Norske Krone Swedish Krone Danish Krone CNY Categorie Omega Speedmaster Omega Constellation Omega De Ville Omega museum classic Omega olympische collectie Omega Seamaster Omega special edition olympische Omega specialiteiten Aanbiedingen – [lees meer] Kopieer Quartz 123.10.27.60.55.002 Omega Constellation dameshorloge ( Omega )€655.38 €212.95 Korting: 68% Copy Series 123.15.24.60.51.002 Omega Constellation Ladies Quartz horloge ( Omega )€302.91 €212.03 Korting: 30% Copy Series 123.18.35.60.60.001 Omega Constellation Ladies Quartz horloge ( Omega )€507.60 €220.30 Korting: 57% Home :: Omega museum classic Omega museum classic Artikel 1 tot 3 (van 3 artikelen) Kopieer Omega Museum 5700.50.07 Mannen Series automatische mechanische horloges ( Omega )OMEGA 1938 antieke beperkte vlucht tafel 1… €308.41 €202.86 Korting: 34% Kopieer Omega Museum 5705.30.01 klassieke serie mechanische mannelijke horloge ( Omega )Classic Collection Gold Case limited edition… €427.74 €212.03 Korting: 50% Kopieer Omega Museum 5756.30.01 klassieke serie mechanische mannelijke horloge ( Omega )Stabiele precisie coaxiale echappement limited… €416.73 €241.41 Korting: 42% Artikel 1 tot 3 (van 3 artikelen) Home Verzending Groothandel Order tracering Coupons Betalingsmethoden Contacteer ons OMEGA HORLOGES OMEGA IMITEREN OMEGA LADIES HORLOGES OMEGA 2014 OMEGA HERENHORLOGES OMEGA HOGE IMITEREN Copyright © 2012 alle rechten voorbehouden.

 20. pittsburghpitts Says:

  noob fabrik
  Top replika klocka
  ar fabrik

  noob fabrik
  Top replika klocka
  ar fabrik

  schweiziska replika klockor
  AAA Rolex replika klockor

 21. pittsburghpitts Says:

  nike shose for men | nike shose | nike shose for men nike shose for men | nike shose | nike shose for men nike air max high tops nike air max high cut

 22. pittsburghpitts Says:

  nike shose
  nike shose
  nike shose for men
  nike shose
  nike shose
  nike shose for men
  nike air max high tops
  nike air max high cut

 23. pittsburghpitts Says:

  nike shose for men
  nike shose
  nike shose for men
  nike shose for men
  nike shose
  nike shose for men
  nike air max high tops
  nike air max high cut

 24. pittsburghpitts Says:

  Mont-Blancstylo MontblancMont-Blanc
  Mont-Blancstylo MontblancMont-Blanc
  stylos
  stylos mont blanc

 25. projerseys Says:

  Montblanc Meisterstuck Classique Ballpoint Pen
  | mont blanc ballpoint pen replica
  | montblanc ballpoint pen
  Montblanc Meisterstuck Classique Ballpoint Pen
  | mont blanc ballpoint pen replica
  | montblanc ballpoint pen
  Starwalker Ballpoint Pens
  montblanc starwalker ballpoint pen

 26. projerseys Says:

  quality replica watches
  | replica watches
  | quality replica watches
  quality replica watches
  | replica watches
  | quality replica watches
  women longines watches
  men longines watches

 27. projerseys Says:

  Oakley Sunglasses for cheap
  | Oakley Sunglasses for cheap
  | cheap price Oakley Sunglasses
  Oakley Sunglasses for cheap
  | Oakley Sunglasses for cheap
  | cheap price Oakley Sunglasses
  Oakley Active online store
  Oakley Active online sale

 28. projerseys Says:

  christian louboutin shoes on sale
  | fashion christian louboutin outlet
  | Christian Louboutin outlet
  christian louboutin shoes on sale
  | fashion christian louboutin outlet
  | Christian Louboutin outlet
  christian louboutin shoes for cheap
  christian louboutin sale

 29. projerseys Says:

  Oakley Sunglasses online store
  Oakley Sunglasses for cheap
  cheap price Oakley Sunglasses

  Oakley Sunglasses online store
  Oakley Sunglasses for cheap
  cheap price Oakley Sunglasses

  Oakley Active online store
  Oakley Active online sale

 30. projerseys Says:

  montblanc ballpoint pen
  | mont blanc ballpoint pen replica
  | montblanc ballpoint pen
  montblanc ballpoint pen
  | mont blanc ballpoint pen replica
  | montblanc ballpoint pen
  Starwalker Ballpoint Pens
  montblanc starwalker ballpoint pen

 31. projerseys Says:

  best replica watches
  replica watches
  quality replica watches

  best replica watches
  replica watches
  quality replica watches

  women longines watches
  men longines watches

 32. projerseys Says:

  replica omega watches
  replica omega watches
  copy omega watches
  replica omega watches
  replica omega watches
  copy omega watches
  1000 omega watches
  omega 2013

 33. projerseys Says:

  wholesale nfl jerseys outlet
  | nfl jerseys cheap
  | nfl jerseys outlet
  wholesale nfl jerseys outlet
  | nfl jerseys cheap
  | nfl jerseys outlet
  cheap authentic nfl jerseys
  custom nfl jerseys

 34. projerseys Says:

  Livraisons & Retours : spyder outlet, ofspyder.com US Dollar Euro GB Pound Canadian Dollar Australian Dollar Jappen Yen Norske Krone Swedish Krone Danish Krone CNY Catégories -> (15) Accueil :: Livraisons & Retours Livraisons & Retours Shipping Method and Cost We usually use the shipping methods by EMS, DHL, the tracking numbers are available after we ship. Shipping Time Orders received on Saturdays, Sundays and public holidays, as well as orders received after 1pm on weekdays, will be processed the next working day. We will do our every effort to make sure you receive the parcel in time, but we are not responsible for shipping delays, which can be affected by the shipping carrier, delivery destination, weather, holidays or incorrect/insufficient delivery information. NOTES: 1.For Specially Tailor-made for Your Tailoring Service: Dresses which are tailor-made CAN NOT be cancelled once you place order because we start to work on your dress as soon as we get your order. Any order information, including the fabric, color, size and style, can not be changed once you place the order. So, would you please make sure you provide correct information when you place the order? We thank you in advance for your understanding. 2.For Standard Tailoring Service: All dresses of Standard Tailoring Service ordered from us can be cancelled or be changed within 48 hours since you place the order. Because we will work on the dresses in 48 hours. Would you please think it carefully before ordering? If you have any questions before order, please contact us. We thank you in advance for your understanding. 3. Usually we will process your order once you finish your payment. But sometimes, we have to verify your order before we process it by sending you an email . Your cooperation will be much appreciated. 4. Please provide us a detailed and correct delivery address so that we can deliver your order successfully. Currently, P.O. Box address will not be accepted. The customer will bear full responsibility of the lost if the parcel was lost on the way because of a wrong delivery address. 5. We’re sorry, but we can’t change the delivery address of your parcel once your order has been shipped out. If you aren’t available when your parcel is delivered, the mail carrier will leave a calling card with instructions on how to pick it up. 6.When placing an order, your billing address must correspond to the address of your credit card otherwise we will not be able to process your order. Shipping Address We apologize for the inconvenience, but we cannot ship to P.O. boxes. All parcels will be held for picking up if cannot be signed or delivered. So please provide us with the most up-to-date, accurate and detailed shipping information with your phone number for the shipping. If an item is returned because it was not deliverable due to an incorrect address, customer will have to be responsible for both the shipping and return charges. Tracking The shipping of your parcel is traceable online. After your order is shipped out, a confirmation email with the online tracking number and link will be sent to you. EMS: http://www.ems.com.cn/mailtracking/e_you_jian_cha_xun.html DHL:http://www.dhl.com/en/express/tracking.html Returns 1. Item must be returned in original condition and packaging. 2. The reason for returns caused by yourself (eg, size, color you choose), cannot be accepted. 3. Shipping fees for return is paid by customer. If have any questions about the shipping of your order, please feel free to contact with us. retour Plan du site Suivi des commandes Méthodes de paiement Contactez-nous copier oméga RÉPLIQUE PATEK PHILIPPE RÉPLIQUE ROLEX MONTRES REPLICA Copyright © 2016-2020 Tous droits réservés.

 35. projerseys Says:

  nfl jerseys outlet
  | nfl jerseys cheap
  | nfl jerseys outlet
  nfl jerseys outlet
  | nfl jerseys cheap
  | nfl jerseys outlet
  cheap authentic nfl jerseys
  custom nfl jerseys

 36. projerseys Says:

  wholesale nfl jerseys outlet
  nfl jerseys cheap
  nfl jerseys outlet
  wholesale nfl jerseys outlet
  nfl jerseys cheap
  nfl jerseys outlet
  cheap authentic nfl jerseys
  custom nfl jerseys

 37. projerseys Says:

  cheap swiss replica watches
  cheap swiss replica watches
  best replica watches

  Breguet ure

  US Dollar
  Euro
  GB Pound
  Canadian Dollar
  Australian Dollar
  Jappen Yen
  Norske Krone
  Swedish Krone
  Danish Krone
  CNY

  Kategorier

  Panerai ure -> (157)
  GGlashütte ure -> (70)
  Andre mærker -> (30)
  AR Factory -> (84)
  Audemars Piguet -> (271)
  Blancpain ure -> (101)
  Breguet ure -> (112)
    |_ Breguet  (6)
    |_ Breguet Classic  (39)
    |_ Breguet Ladies Watch  (14)
    |_ Breguet mænds ur  (25)
    |_ Breguet Sejlads  (9)
  Breitling ure -> (111)
  Cartier ure -> (222)
  Chopard ure -> (59)
  Frank Muller -> (117)
  Girard Perregaux  (25)
  Hublot ure  (94)
  IWC ure -> (324)
  Jaeger-LeCoultre -> (172)
  Jaquet Droz -> (24)
  JF Fabriksvagt -> (377)
  Lange ure  (31)
  Longines ure -> (461)
  Mere stor fabrik-> (1562)
  Montblanc ure -> (17)
  N Factory ure -> (237)
  OM Factory ure -> (193)
  Omega ure -> (969)
  Parmigiani ure  (33)
  Patek Philippe -> (380)
  Piaget ure -> (133)
  Richard Miller  (89)
  Roger Dubuis -> (31)
  Rolex ure -> (1116)
  Syv fredag  (29)
  Tourbillon ure -> (10)
  Tudor ure -> (151)
  Vacheron Constantin -> (240)
  Zenith ure -> (45)
  Zf Factory ure -> (159)

  Nye Produkter  [mere]

  Featured  [mere]

  Cartier blå ballon serie W69011Z4 Neutral Kvarts Ur Importeret Kvarts Bevægelse DKK 3,312  DKK 1,489Spar: 55% off
  Breitling A1733010/B906 Avenger Series automatisk mekanisk ur DKK 5,678  DKK 1,884Spar: 67% off
  RB Cartier Santos Black Knight Den stærkeste top replika Santos se på markedet Nylon rem DKK 6,861  DKK 2,305Spar: 66% off

  Specials  [mere]

  Forside :: 
  Breguet ure

  Breguet ure

  You can see more Subcategories

  SubCategory

  Select Subcategory
  => Breguet
  => Breguet Classic
  => Breguet Ladies Watch
  => Breguet mænds ur
  => Breguet Sejlads

  Viser 1 til 15 (ud af 112 produkter)
   1  2  3  4  5   8  [Næste >>] 

  BG Breguet kinetisk energi display, Gypsophila automatisk tourbillon dobbeltsidet safir (produceret af TF)DKK 14,940  DKK 2,264Spar: 85% off
  BM Breguet 3357BA (top-level real flywheel) through the bottom men’s real tourbillon movement watchDKK 13,559  DKK 6,338Spar: 53% off Buy Now 
  BM Breguet 5317BR/12/9V6 automatisk ægte tourbillon serie, en af de bedst sælgende tourbillonsDKK 13,756  DKK 2,897Spar: 79% off

  BM Breguet 5317PT/12/9V6u200bTrue Tourbillon Series Ingen af de bedst sælgende tourbillonsDKK 13,756  DKK 6,433Spar: 53% off Buy Now 
  BM Breguet hule rigtige tourbillon serie 42mm selvoptrende mekanisk real tourbillon gennem bundenDKK 14,355  DKK 6,732Spar: 53% off Buy Now 
  BM Breguet time og minut hånd separation retro excentriske sande svinghjul serie mænds manuel tourbillon bevægelseDKK 13,559  DKK 6,338Spar: 53% off Buy Now 

  BM Breguet ægte tourbillon gennem bunden mænds manual sande tourbillon bevægelse urDKK 13,559  DKK 6,338Spar: 53% off Buy Now 
  BM fabrik Breguet 5497BR/12/9V6 serien arv manuel ægte tourbillon mekanisk bevægelseDKK 13,559  DKK 6,338Spar: 53% off Buy Now 
  Breguet afleveret serie 7057BR/G9/9W6 mænds mekaniske multi-funktion, top high-end varer, de samme ægte funktionerDKK 7,840  DKK 2,659Spar: 66% off

  Breguet Breguet Classique Retro Series Månefase multifunktion hvid overfladeDKK 14,940  DKK 7,024Spar: 53% off Buy Now 
  Breguet Breguet Classique Retro-serien Multifunktionelle Månefase 18k GuldDKK 6,270  DKK 2,006Spar: 68% off
  Breguet Classic Series 5967BA/11/9W6 se mænds 18k guld ultra-tynde mekaniske ur .DKK 5,086  DKK 1,924Spar: 62% off

  Breguet Classic Series—Breguet 4396 se alle funktioner synkroniseret original, det øverste venstre hjørne er dag og nat displayDKK 6,657  DKK 2,203Spar: 67% off
  Breguet delte serie 7057BB / 11 / 9W6 herre-mekanisk ur 1: 1 super-replikaur ud.DKK 7,650  DKK 2,564Spar: 66% off
  Breguet klassiske serie 5967BB / 11 / 9W6 herre automatiske mekaniske 18k guld super tyndt herreur.DKK 5,080  DKK 1,924Spar: 62% off

  Viser 1 til 15 (ud af 112 produkter)
   1  2  3  4  5   8  [Næste >>] 

  Sitemap
  Order Tracking
  Payment Methods
  Contact Us

  copy omega
  REPLICA PATEK PHILIPPE
  REPLICA ROLEX
  REPLICA WATCHES


  Copyright © 2016-2020 All Rights Reserved.

  high quality replica watches
  cheap fake watches for men

Leave a Reply